Barınamayacaksınız! Rahat Uyu EREN

Giresun'da PKK'ya büyük darbe vuruldu.

Barınamayacaksınız! Rahat Uyu EREN
Karadeniz'de kış yapılanmasına geçmek isteyen PKK'ya bir darbe de Giresun'dan geldi.

Konu ile ilgili olarak Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamada;

23 Ekim 2017 tarihinde saat:15.25 sıralarında “156 Jandarma İmdat” hattını arayan bir vatandaşımız tarafından Dereli ilçesi Kulakkaya Yaylası bölgesinde başında puşi takılı ve mekap ayakkabı giyimli şüpheli bir şahsın görüldüğü ihbarı yapılmıştır.
 
İhbar üzerine, Jandarma tarafından belirtilen şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve Giresun ilimiz sınırlarında faaliyet yürüten BTÖ mensuplarından olduğu anlaşılmıştır. 
 
Vatandaşlarımızın doğru ve zamanında ihbarları neticesinde teröristler bölgemizde barınamayacak, aynı duyarlılık sürdüğü müddetçe de bölgemizde teröristler varlığını sürdüremeyecektir.
 
Yaşam malzemelerini yaylalardaki boş evlerden temin eden teröristlerin bölgemizde barınamaması maksadıyla tüm vatandaşlarımız tarafından boş yayla evlerinde gıda ve yaşam malzemeleri bırakmamaları önem arz etmektedir.
 
Güvenlik kuvvetlerimiz ilimiz genelinde bütün terör unsurlarına yönelik mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam etmektedir. denildi.

Olayın teröristin Yayladan gelen vatandaşı durdurarak, İşten çıkarıldığını ve aç olduğunu söyleyerek yardım istediği, durumundan şüphelenen vatandaşında, teröristi köy kahvesine götürerek burada beklemesini sağladığı açıklandı.
Daha sonra vatandaşın ibarı ile olay yerine gelen jandarmanın teröristi gözaltına aldığı bildirildi.

Çamoluk Haber
 


 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 09:39

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhantorun
Orhantorun - 6 yıl Önce

Karadenizli terör ru beslemez ordadabarinamazlar devlette beslemesinicerde imhaetsin

mahmut.mursel.kutlucakoyu
mahmut.mursel.kutlucakoyu - 6 yıl Önce

Evet.guzelcamoluk.insanlarl.olarak.herkesi.burayadavet.ediyorum.hayvancllga.tesvik.ediyorum.artlkbuyuk.sehirlerde.hayat.kalmamlstlr.butuncamoluklara.iyi.gunler.diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205