Beklenen Oldu İş İlanına 2(İki) kişi başvurdu

Çamoluk Belediyesinin İş İlanına iki kişi baş vuruda bulundu.

Beklenen Oldu İş İlanına 2(İki) kişi başvurdu

 Çamoluk Haberin gündeme getirdiği "Çamoluk Belediyesinde Adrese Teslim İlanı" haberi gerçek oldu.
4 Şubatta başlayıp 8 Şubatta sona eren ve 12 Şubatta da Noter huzurunda kura çekileceği ilan edilen iş ilanı için, yalnız, Çamoluk Belediyesi personeli iki kişinin başvuruda bulunduğu açıklandı.
Özellikle içerdiği şartlar nedeniyle tartışmaya konu olan iş ilanına yeterli baş vuru olmadığı için Noter çekiminin iptal olduğu ve başvuran iki işçinin direk işe alınacağı ifade edildi.
Çamoluk Belediye personellerinden Zeki Çoraksu ve Aydemir Yener'in Çamoluk belediyesinin istediği sertifikaya sahip olarak başvuruda bulunduğu açıklandı.
Mevcut başvuruda bulunan kişilerin Çamoluık Belediyesi idari kadrosunda  yer alması, iş ilanında ise,  bahçıvanlık ve peyzaj konusunda sertifika istenmesi  kafaları karıştırmıştı.
Çamoluk Haberin yayınından sonra, yorum yapan bazı vatandaşlar, Aydemir Yener ve Zeki Çoraksu'nun işe alınacağını henüz daha müracaatlar devam ederken açıklamışlardı.
Olayın karanlıkta kalan bir yanı da, Çamoluk'ta verildiği ifade edilen, Bahçıvanlık ve peyzaj kursundan vatandaşların neden haberdar edilmediği.
Milli Eğitim yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde, kursa kimlerin katıldığı konusunda bilgi veremeyeceklerini ifade ettiler.
Çamoluk Haber olarak, bilgi edinme yasası çerçevesinde bu sorularımızı Çamoluk Milli Eğitim Müdürlüğüne tekradan sorduk.
Cevap geldiğinde paylaşacağız.
Ayrıca, bu alınacak belediye personeli bundan böyle Çamoluk park Bahçelerinde mi göreve yapacaklari, yoksa yine eski görevlerine mi devam edecekler.
Aynı görevlerine devam edecekler se istenen Bahçıvanlık ve peyzaj sertifikası  ne işe yarayacak?

Buradan kamuoyu adına tekrar soruyoruz!

Milli Eğitim Onaylı Bahçıvanlık ve Peyzaj Kuysru Çamoluk'ta açıldı mı?
Açıldı ise; bu kursun açılacağı ilan edildi mi?
Peyzaj Kursu Çamoluk için öncelikli mi idi?
Kurs açılması için 12 katılımcı olması gerekiyor, diğer, diğer katılımcılar kimlerdir?
Kursa katılan diğer 10 kişi gerçekten ihtiyaç olduğundan mı katıldı yoksa sayı doldurma adına mı kursa katıldı?
Kurs açılması talebi kimden geldi?

Maksadımız; hiç bir kimsenin gireceği iş değil, küçük ilçemizde büyük öneme sahip adalet anlayışının yok olmamasıdır.
Adamı olanın değil hakkı olanın hakkını almasıdır.


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 22:19

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
ragıp elibol
ragıp elibol - 4 yıl Önce

şu bahçıvan sertifikasını gören varmı kim vermiş nerden alınmış

yaşar yakış
yaşar yakış - 4 yıl Önce

alımdan fen işleri müdürünün haberi yoktur.alım için talebi yoktur.kim hangi sıfatla talep etmiştir.sınav komisyonunda yoktur.sınav komisyonunda 2 memur 1 meclis üyesi olabiliyormu bu görevlendirme neye göre yapılmıştır.

Galip duvarbasi
Galip duvarbasi - 5 yıl Önce

Evet o iki kişi baskaları başvuru yapsa da yine onlar girecekti, çünkü vakti zamanında bizzat başıma geldi. Çamoluk belediyesi ne İtfaiye eri alımı yapılıyor alakasız evraklar istendi ne varki bende vardı başvuru yapacağım dediğimde malum kişi beni arayarak "hiç başvuru yaparak kendini yorma bu şartlar benim için koyuldu alınacak kişi sonuçta ben olacağım" dedi,neden: çünkü.... ? Evet bende adalet istiyor ve hak eden girsin istiyorum

Fahri TONBUL
Fahri TONBUL - 5 yıl Önce

Çamoluk gibi bir yerde kurumsal hareket etmiyorlar adamın varsa kayırmaca uygulanıyor malesef, çamoluk karanlığa mahkum böyle hareket ederse.

Osman ÇOLAKEL
Osman ÇOLAKEL - 5 yıl Önce

Bir takım beyinsizler Adalet ve Kalkınma partisini, adaletin içine s..çma partisi yaptılar. Yazıklar olsun. Ulan şeref yoksunları bunların hesabı sorulacak merak etmeyin. 15 Temmuz gecesi feto cuyu desteklemek uğruna terör estirenleri kollayın bakalım...

MİSAFİR BİRİSİ
MİSAFİR BİRİSİ - 5 yıl Önce

misafir biri 2 hafta önce yorumlandı

çamoluk,tan bu şartlari yeri̇ne geti̇recek 2 tane yi̇ği̇do çikar belki̇ zaten kurayada gerek yok di̇rekt alirsiniz :) demi̇şti̇m 10. nolu haber yorumunda..

Galip duvarbaşı
Galip duvarbaşı - 5 yıl Önce

Bitmedi, yine şahsım özel idare'ye operatör olarak giresundan gelen heyetin sınav yoluyla (yani bakımla)alınan tek personeli olduğum halde şu anda o sınavı kaybeden şahıslar çalışırken ben yine Çamoluk'ta değilim neden;çünkü....?
Oysaki doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, sevdiğim bu yere hizmet etmek istiyordum, artık nefret ediyorum alın sizin olsun camoluk.

Mert
Mert - 5 yıl Önce

akp de boyle iste. varsa akraban tanidigin en iyi kurumdasin.


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205