Bölgemizde yuvalanmaya çalışan teröristlere büyük darbe

Karadeniz'e yerleşmeye çalışan teröristlere büyük darbe vuruldu.

 Bölgemizde yuvalanmaya çalışan teröristlere büyük darbe

 Çamoluk'u da geçiş güzergahı olarak kullanıp Karadeniz'e yerleşmeye çalışan teröristlere büyük darbe vuruldu.
Ordu Giresun bölgesinde  eylem yaparak  gündeme gelen pkk'lı teröristlerden 6 tanesi Ordu'nun Mesudiye ilçesi n de öldürüldü.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, Mesudiye ile Sivas'ın Koyulhisar ilçesi sınırında operasyon yürüten güvenlik güçlerinin bir grup teröristi tespit ettiğini söyledi.

"3 ASKERİMİZİ ŞEHİT EDEN GRUPTAN"
Güvenlik güçlerinin bölgede görüntüsünü aldıkları teröristlere "dur" ihtarında bulunduğunu aktaran Balkanlıoğlu, "İhtara uymayan teröristler, güvenlik güçlerimize ateşle karşılık veriyor. Bunun üzerine çıkan çatışmada 6 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristlerin, 31 Temmuz'da Mesudiye ilçemizde 3 askerimizi şehit eden gruptan oldukları tahmin edilmektedir." dedi.

Balkanlıoğlu, çatışmanın ardından güvenlik güçlerinin arazi arama taraması yaparak teröristlerin cesetlerine ulaştığı bilgisini verdi.

"BÖLGEDE OPERASYONLAR DEVAM EDECEK"
Güvenlik güçlerinin, teröristlerin yanında bir M-16 ve 5 kalaşnikof silah, el bombaları ve örgütsel doküman ele geçirdiğini dile getiren Balkanlıoğlu, "Operasyonu başarıyla tamamlayan güvenlik güçlerimizi tebrik ederim. Bölgede operasyonlar devam edecek. Bu konuda kararlıyız. Bölgemizi teröristlerden temizleyeceğiz." diye konuştu.

GEÇİŞ GÜZERGAHI OLARAK KULLANIYORLAR
Teröristlerin söz konusu bölgeyi genelde geçiş güzergahı olarak kullandığını ifade eden Balkanlıoğlu, operasyonun Ordu iline bağlı güvenlik güçlerince yapıldığını sözlerin

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 10:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205