Çamoluk 26 Mayıs'a Hazırlanıyor

Çamoluk,27 Mayıs'ta yapılacak açılış ve temel atma törenleri için hazırlanıyor.

Çamoluk 26 Mayıs'a Hazırlanıyor

 Çamoluk Belediyesi,özel idare ve farklı kurumlar tarafından Çamoluk'a yapılan hizmetler,27 Mayıs 2015 Çarşamba günü yapılacak törenle hizmete açılacaklar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli tarafından açılacak olan hizmetlerin yanında,yeni yapılacak olanların da temeli atılacak.

Yapılacak olan törene büyük önem veren Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Vatandaşların törene katılarak hangi hizmetlerin yapıldığını ve yapılacak olanları da yerinde görmelerini istedi.

Akarçeşme,yapılan hizmetlerde,Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin büyük katkılarının olduğunu bu nedenlede kendilerine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Çamoluk'un çehresini değiştirdiklerini ve değiştirmeye de devam edeceklerini açıklayan Savaş Akarçeşme,Çamoluk bizim memleketimiz,her türlü çalışma ve gayrete değer dedi.


Çamoluk Haber




YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 9 yıl Önce

Öncelikle yapılmış ve yapılacak projeler hayırlı olsun. Yeryüzünde toprağın 30 santimlik verimli toprak oluşması YÜZ YILDA gerçekleşmektedir. İnşaat projelerinde ŞARTNAMELERDE inşaat alanının yüzeysel toprağı toplanarak belirlenen yere dökülmesi yazılır. Ne yazık ki bu şartnameye çoğu projelerde uyulmaz. Örneğin, yöremizde yapılmış olan HES PROJESİNDE su altında kalan arazilerin ÜST KATMANI SIYRILMIŞMIDIR.
Kıymetli dostlar, üzülerek belirtmek gerekirse, ülkemizde TOPRAĞIN ALTIN OLDUĞU unutuldu.
Özellikle yöremizde toprak sevgisinin kalmadığını düşünmekteyim. Her köyün bir derneği bulunmakta, ancak, derneklerimiz tarafından hayata geçirilen KAÇ BİN DÖNÜM AĞAÇLANDIRILMIŞ ARAZİMİZ BULUNMAKTA.
Okuyan çocuklarımıza BURSLAR verilmekte. Oysa, Yıllardır meyve veren ağaç bahçelerimiz olmuş olsaydı ve çocuklarımızda YAZIN BU BAHÇELERDEKİ ÜRÜNLERİ toplayarak ihtiyaçlarını giderecekleri gibi, hayat tecrübesi kazanacaklardı. BANA BALIK verme, BALIK TUTMASINI ÖĞRET, misali.....

engin
engin - 9 yıl Önce

nedir bu açılış kapanış sevdası Cumhurbaşkanı Başbakan a özenip bakana mı açtırıyorsunuz?penguenin kapağı gibi oldunuz (http://odatv.com/n.php?n=penguenden-acilis-kapagi-2005151200).açılışı yapılacak sıralaması içinde yazdığınız bir çok şey geçen sene kullanıldı.
yapın yeni güzel açılışa değecek bir eser yapalım açılış.toki daireler geçen sene teslim edildi.anahtarları değiştirip bir daha mı dağıtacaksınız.komik olmayın.kamelyaları bari yeniden boyayın onların açılışını yaparsınız.
ha listeyi kaybetmeyin yazarken uğraşmışsınız seneye tekrar lazım olur.hükümetin torba yasası gibi içine doldurun biraz daha.sokağın 1 kilit taşı değiştirildi,çeşme çalışmıyordu nalburdan alınıp contası değiştirildi,kepçenin lastiği değiştirildi yenisinin açılışı yapılacak.

FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 9 yıl Önce

Kıymetli hemşehrilerim; Çamoluk Derneği olarak 27 Mayıs'ta Çamoluk'ta olacağız. Buyrun bu coşkuyu hep birlikte paylaşalım. Hizmeti almak için proje dahi hazırlatmayı beceremeyen vizyonsuz kişileri unutmayalım. Ufku açık, çalışkan insanlara destek verelim. Hoşça bakın zatınıza.

çamoluk gençler
çamoluk gençler - 9 yıl Önce

13 yıldır nerdeydiniz boşuna uğraşmayon milleti kandırmayın .13 yıldırcanikli bir hizmet alamadaıysa :bulancaklı ve dereli li adanm nasıl alacak :inanını seçimlerden sonra eğri beli geçmez ler 5 sene hizmet beklemeyin zaten gelmiyordu:saygılarımızla

nurettin kaleli
nurettin kaleli - 9 yıl Önce

belediye başkanı yalan yalnış KONUŞUR.KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNDEN KESİLİR YAPILIR.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205