Çamoluk Derneğinden Adliye Ziyaretleri

Çamoluk Dernek Yönetimi Kocaeli ve Karamürsel adliyelerini ziyaret etti.

Çamoluk Derneğinden Adliye Ziyaretleri

 Çamoluk dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karamürsel Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik ve Kocaeli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Alucra'lı  Hakim Muhittin Paça'yı ziyaret etti.
16 Ocak 2019 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette ilk önce , Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'in oğlu olan, savcı Yusuf Canik ziyaret edildi.
Savcılık makamında, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından, Savcı Yusuf Canik, katılanlara yemek ikramında bulundu.
Yaklaşık  üç yıldır Karamürsel Başsavcılık görevini yürüten Yusuf Canik'in, yakın zamanda başka görev yerine tayin olacağı  dile getirildi.

Karamürsel Adliyesinden sonra,  Yusuf Canik ile birlikte, heyet Kocaeli adliyesine geçerek, Kocaeli Ağırceza Mahkeme Başkanı Muhittin Paça'yı ziyaret etti.
Misafirlerini kapıda karşılayan Muhittin Paça, misafirleri ile yakından ilgilendi.
Ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getiren Muhittin  Paça heyete teşekkür etti.
Ziyaretlerde, Kazım Karaçoban'ın çektiği fotoğraflardan oluşan posterler hediye edildi.
Karamürsel Başsavcısına, Çamoluk Pınarlı Köyü fotoğrafı hediye edilirken, Hakim Muhittin Paça'ya da doğduğu yer olan, Fevzi Çakmak Köyü (Zıhar) posteri hediye edildi.
Ziyarette bulunan Çamoluk Dernek yöneticileri, her iki adalet temsilcisinin de misafirperverliğinden memnun olduklarını ifade ettiler.
Ziyarete; Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Yunus Acar,Cemalettin Çolak,Eşref Kınataş,Ekrem Dereçayır,Halil Üdük,Emrullah Tonbul ve Çamoluk Haber Editörü Kazım Karaçoban katıldılar.

Çamoluk Haber






Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 13:59

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
NAZIM KULAOĞLU
NAZIM KULAOĞLU - 5 yıl Önce

MUHİTTİN PAÇA YA VE YUSUF CANİK BEYİ . TEBRİK EDER MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205