Çamoluk Derneğinden Şehitlere Vefa

Çamoluk Derneği vatan şehitlerini anıyor.

Çamoluk Derneğinden Şehitlere Vefa

 Çamoluk Derneği 30 Ekim 2016 Pazar günü Ataşehir Mimar Sinan Camiinde düzenleyeceği etkinlikle, vatan şehitlerini anacak.
30 Ekim 2016 Pazar günü öğle namazından sonra başlayacak etkinlikte, şehitler için Kur'an Tileveti ve mevlitler okunacak.
Çamoluk Derneğinin organizasyonu ile yapılacak olan Şehitleri anma etkinliği için, vadi il, ilçe dernek ve vakıfları da davet edildi.

Etkinliğe katılacak olanlara, Ensar Vakfı da ikramlar da bulunacak.
Konu ile ilgili olarak Çamoluk Haber'e açıklamada bulunan Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik " Yapacağımız organizasyon yalnız 15 Temmuz Şehitleri için yapılıyor gibi bir algı oluştu. Oysa  biz, şehitlerimizi anma etkinliği için 15 Temmuz dan önce karar aldık, ancak gelinen süreçte 15 Temmuz darbe sürecini yaşadık ve burada da vatan için şehit olanlar oldu. Biz bu vatan uğrunda şehit olan herkes için bu etkinliği düzenliyoruz. Şehitlerimiz arasında ayrım  yapamayız" dedi.

Dernek Başkanı Hacı Canik, 30 Ekim 2016 Pazar günü, tüm Çamolukluları ve vadi ilçelerindeki vatandaşları, Şehitler Mevlidi için, Ataşehir Mimar Sinan Camiine davet etti
Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 19:05

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205