Çamoluk İçin Çile Başladı.

Özellikle kış aylarının gelmesiyle birlikte,Çamoluk’tan Giresun’a gitmek tam bir çileye dönüşüyor.

Çamoluk İçin Çile Başladı.
 
Özellikle kış aylarının gelmesiyle birlikte,Çamoluk’tan Giresun’a  gitmek tam bir çileye dönüşüyor.
 
Bu yılda kader değişmedi..
Yapılıp yapılmayacağı konusunda bir çok tartışmayı da beraberinde getiren Eğribel Geçidi,Kış Mevsiminin kendisini hissetirmesiyle birlikte, yapılmasının ne kadar gerekli olduğunu bir daha gösterdi.
 
Geçtiğimiz gece başlayan kar yağışı Eğribel Geçidinde sürücülere  zor anlar yaşattı.
Çamoluk,Alucra,ve Şebinkarahisar’ın korkulu rüyası haline gelen Eğribel geçidi  kar ve buzlanma nedeniyle birçok tır ve yolcu minibüsün yolcularıyla mahsur kalmasına neden oldu.
Dereli Pınarlar Köyü ile Şebinkarahisar Asarcık Köyü arasındaki yolda oluşan buzlanmalar nedeniyle dün gece onlarca aracın ve yolcuların yolda mahsur kaldığı belirtildi. Gece geç saatlere kadar yolda kalan şoför ve yolcuların ateş yakarak soğuktan korunmaya çalıştıkları belirtildi.
Eğribel’in bu aylarda başlayan ulaşım sorununun mart, nisan aylarına kadar devam ettiğini hatırlatan şoförler, “Her yıl yaşanan çilenin yine başladı. Üç, dört ay boyunca bu zorlu yolculuk korkulu rüyamız olmaya devam edecek. Bu yol sadece Giresun’un Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar ilçelerine değil, İç Anadolu’ya kapılarının açıldığı da bir yoldur. Tek temennimiz biran önce Eğribel tünelinin yapılmasıdır” ifadelerini kullandılar.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
MANSUR SÜRÜCÜ
MANSUR SÜRÜCÜ - 12 yıl Önce

çamoluk'un giresuna bağlı olması kadar mantıksız birşey yok kültürümüz iklimimiz ve bir çok konuda farklıyız yolumuzda uzak neden hala giresunda duruyoruz anlamış değilim neden bu vatandaşa bu kadar ezi,yet ediliyor eğribel geçit vermiyor ne işimşiz var bizim eğri belle bize doğru bel lazım şahsi görüşüm bir an önce giresundan ayrılmamız lazım

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205