Çamoluk, Kaymakamına Hoş Geldin Dedi

Çamoluk'a yeni atanan Kaymakam Mustafa Demir için hoş geldin yemeği düzenlendi.

Çamoluk, Kaymakamına Hoş Geldin Dedi
 Çamoluk'a yeni atanan Kaymakam Mustafa Demir için, 28 Ocak 2017 Cumartesi, Çamlıca'da ki Çamoluk Dernek Merkezinde hoş geldin ve tanışma yemeği düzenlendi.

Çamoluk Derneği tarafından organize edilen tanışma yemeğine, Çamoluk Mahalle ve Köy  Dernek Başkanları ile Yönetim Kurlu üyeleri katıldılar.
Tanışma Yemeğine  İller Bankası Eski Başkan Vekili Veysel Ekmen'in yanısıra,Çamoluk'tan da, Belediye Başkanı Musa Varıcı, İl Genel Meclis Üyeleri; Abdullah Kürkçü ve Orhan Uzun, Ak PartiÇçamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç ile birlikte bazı muhtar ve esnaflar  katıldılar.

Toplantı saat: 20:00'da  Katılmcılara yemek ikramı ile başladı. 
Sunuculuğunu Mustafa Bayındır'ın yaptığı toplnatıda, ilk sözü, ev sahibi olarak  Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Aldı.
Hacı Canik yaptığı konuşmada, Yönetim Kurulu ile birlikte, Çamoluk birliğini sağlamaya çalıştıklarını dile getirerek, "herkesi memnun etmek mükün değil, bizim hedefimiz maksimum menuniyet" dedi.
Hacı Canik; Toplum arasında,bazı yanlış tanımlamamnın olduğunu, bunlardan birinin de, "Sivil Toplum Kuruluşları siyasete karışmaz" anlayışı olduğunu, aksine Sivil Toplum Kuruluşlarının siyasetin bir parçası olduğunu söyledi.

Hacı Canik; Geçmişte bir takım sıkıntıların olduğunu ve herkesin bir şeyler söylediğine dikkat çekerek "Geçmiş te söylenenler geride kaldı, biz önümüze bakacağız dedi.
Hacı Canik, Aslolan vatansa gerisi teferruattır diyerek,  önümüzdeki referandumda vatandaşlar olarak "Evet" denmesi gerektiğini söyledi.
Herkesin fikrine saygı gösterdiklerini ifade edern Hacı Canik, "Hayır" diyeceklerin fikrine de saygılıyız dedi.

Toplantıda, Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç'de Kısa bir selamlama konuşması yaptı.
İşadamı Murat Şapaloğlu da yaptığı kısa konuşmada, Çamoluk için birlik ve baraberlik olunması gerektiğini, bunu da Hacı Canik ve arkadaşlarının başaracağına inandığını dile getirerek, sonuna kadar Hacı canik ve arkadaşlarının arkasındayız ve her türlü desteği de vermeye hazırız dedi.

Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı'da konuşmasına, 15 Temmuz ve diğer şehitleri anarak başaladı.
Varıcı,zor bir süreçten geçildiğini,Çamoluk'ta Kaymakam,Belediye Başkanı ve Ak Parti İlçe Başkanı ile birlikte hepimiz yeniyiz dedi.
Varıcı; Çamoluk'ta yatırımların devam ettiğini herhangi bir aksamanın olmadığını söyledi.
Çamoluk'ta son dönemlerde dedikoduların dolaştığını bunlarında kendilerini üzdüğünü söyleyen Musa Varıcı, bu dedikodulara itibar edilmemesi gerektiğini ve gerçekleri bizleri arayarak öğrenebilirsiniz tekefonum 24 saat açıktır dedi.
 Musa Varıcı, Veysel Ekmen'in  Çamoluık İmam hatip Lisesi öğrencilerine verilmek üzere 20,000 TL para gönderdiğini de sözlerine ekledi.
Ayrıca, Çamoluk'lu bazı İşadamlarının Çamoluk hastahanesine  beş adet diyaliz makinası aldıklarını, bunların da kurulma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vaysel Ekmen'de, Çamoluk'un misafirperver olduğunu,bu nedenlede, Çamoluk'ta görev yapan Kaymakamların hepsinin özveri ile çalışarak başarılı olduklarını dile getirdi.
Veysel Ekmen  konuşmasında, önümüzdeki referandumda, "Evet" denmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantıda konuşan Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir'de Alicenap ve misafir perveliğinden dolayı Çamoluklulara teşekkür ettiğini ve Çamoluk'a bir çok kaymakam geldiğini ve iyi işler yaptıklarını söyleyerek kendisinin de elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti. Türkiye'de başarılı Kaymakam sıralaması yapılsa,eski Çamoluk Kaymakamı Fatih Genel'in ilk sıralarda yer alacağını söyleyen Mustafa Demir, Yine Çamoluk'ta göreve yapan Eski Kaymakam Recai Akyel'inde Anayasa Mahkemesi üyesi olduğuna dikkat çekti.
Geçmişte birtakım sıkıntıların yaşandığına dikkat çeken Mustafa demir"bizler bundan sonra önümüze bakmalıyız" dedi.
Mustafa Demir; "Bir olacağız iri olacağı ve diri olacağız" dedi.
Mustafa Demir, Irmak üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yaklaşık 27,000,000 TL'lik Petek park projesinin çalışmalarının da başladığını açıkladı.

Eski Giresun Federasyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan'da toplantıya katılarak bir konuşma yaptı.
Hasan Turan Konuşmasının büyük bir bölümünü, önümüzdeki aylarda yapılacak olan referanduma ayırarak "Evet" denmesi gerektiğini söyledi.

Musa Varıcı'nın konuşması bazı katılımcılar tarafından eleştiri konusu oldu.
Musa Varıcı'nın  eleştiri makamında değil icra makamında olduğunu varsa dedikodular, bunları araştırıp gereğini yapması, yoksa da yapanlar hakkında yasal yollara başvurması gerekir dediler.

Çamoluk Haber



















Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 10:12

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
YILMAZ. KUTUK
YILMAZ. KUTUK - 7 yıl Önce

TOPLANTI ISTISARELER TABIKI GUZEL BIRSEYLER AMA HERKESIN UNUTTUGU BIRSEY VAR EVET ONUMUZDE BIR REFARANDUM VAR AMA ONUN. ICRA YERI KARAR YERI IST DEYIL CAMOLUK LU CAMOLUKDA. YASAYANLAR ESKIYE DONMEYELIM DENIYOR AMA YINE DERIN DEVLET IS BASINDA. KIMSE KENDINI KIRALDAN COK KIRALCI SANMASIN. CAMOLUKLU DOGRUYU YALNISI BILECEK KADAR BILGI VE BIRIKIME. SAHIPTIR. YETERKI KIMSE. SECIM. SONUCLARINDA KENDINE PAY CIKARMASIN CAMOLUK HALKINIDA SAF COCUK GOZUNR GORMESIN SAYGILARIMLA

YILMAZ KUTUK
YILMAZ KUTUK - 7 yıl Önce

DEGLI CAMOLUKLULAR YAZIMSA SANIRIM SANKI YILMAZ KUTUK HAYIRCIYMIS GIBI ANLASILDI BIZIM BIR ROTAMIZ VAR METHUM DAYIMIN YILLARCA HIZMET ETTIYI BIR PARTIYE ILK GUN. OLDUGU GIBI DAHADA ILERIYE GOTURMEK GAYESIYLE. BUTUN GUCUMUZLE CALISMAMIZ DEVAM EDIYOR. HIC KIMSENIN SUPESI OLMADIN BEN ULKESINE BAYRAGINA VATANINA CUMHURBASKAMIMA HER ZAMAN BAGLI OLDUM OMRUM OLDUKCADA BOYLE OLUCAKTIR.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205