Çamoluk Kültür Derneği Başkanı Hacı Canik’ten Çifte Kutlama!

Çamoluk Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik ,Kadir Gecesi ve 2022 Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı!

Çamoluk Kültür Derneği Başkanı Hacı Canik’ten Çifte Kutlama!

Çamoluk Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı, Hacı Canik yayınladığı kutlama mesajında, içinde bulunduğumuz Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini de vurgulayarak, yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle sosyal medya hesabından hayır ve temenni zenginliğiyle bir mesaj yayımladı.
 

"BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN KADİR GECENİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM"
Başkan Canik mesajında;
Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerindeyiz. Bu çerçevede dizelerime başlamadan önce tüm İslam aleminin ve kıymetli hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesini en içten dileklerimle kutluyorum"

"RAMAZAN BAYRAMINIZI TEBRİK  EDİYOR DAHA NİCE BAYRAMLARA KAVUŞMAYI YÜCE ALLAH'TAN TEMENNİ EDERİM"

Millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Toplumsal yapımızı güçlendiren Bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve tüm Çamoluklu hemşehrilerimizin  mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, daha nice mutlu ve sağlıklı Bayramlara hep birlikte ulaşmayı Allah'tan temenni ediyorum.
Sevgi ve saygılar sunuyorum. dedi.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, 19:28

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205