Çamoluk'a Yeni Kaymakam

Açıklanan Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi ile Çamoluk'a yeni kaymakam atandı.

Çamoluk'a Yeni Kaymakam

2016 yılı Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi açıklandı.
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de İçişleri Bakanlığı bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi.

Görev yeri değişen kaymakamlar arasınnda Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan'da yer aldı.
Kemal Karahan yapılan değişiklikle birlikte, Erzurum Tekman Kaymakamı olurken, yerine Konya Bozkır Kaymakamı, Mustafa Demir atandı.
Erzurum Tekman'a atanan Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan'a Çamoluk'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni göreve başlayacak olan Mustafa Demir'e de, görev süresi boyunca başarılar diliyoruz.

Yeni çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir Kimdir:

Mustafa Demir;1982 yılında Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nin Urganlı kasabasında doğmuş. İlk, orta ve lise eğitimini Turgutlu’da tamamladıktan sonra, 2005 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuş. 2007-2010 yılları arasında ise Vergi Müfettişliği yapmış. 16/02/2010 tarihinde de Aydın Valiliğinde Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etmiş. Teftiş stajını Afyonkarahisar’da, refikliklik stajını İzmir-Seferihisar’da yaptıktan sonra 6 ay Isparta-Atabey’de Kaymakam Vekilliği yaptığı öğrenildi. 2011-2012 yılları arasında İngiltere Porsmouth Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi Alanında yüksek lisans yapmış. Yurtdışı dönüşünde Bilecik-Pazaryerinde 4 ay Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra, Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren Mustafa Demir  12.08.2013 tarihinde de Konya Bozkır kaymakamı olarak göreve başladı.  30 Kasım 2016 tarihine kadar bu görevde kalan Mustafa Demir, 30/11/2016 tarihi itibari ile Çamoluk Kaymakamı olarak atandı.

 


Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 09:22

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ballı duyan
Ballı duyan - 7 yıl Önce

Hoş geldin çamoluğumuza hayırlı olsun yeni göreğinde başarılar dilerim

Muharrem MEST
Muharrem MEST - 7 yıl Önce

İlçemize Yeni atanan Mustafa Demir kaymakam. ımıza görevin de başarılar diliyorum. İlçemize birçok hizmetleri olan. Ve hep halkın yanında olan. Sn kaymakam. ımıza Kemal Karahan beye yeni görevinde başarılar diliyorum biz sizden razıydık Allah ta razı olsun güle güle sn kaymakam. ımıza yolunuz bahtınız açık olsun. Saygılarımla muharrem MEST

Abdullah Ağbulut pınarlı köyü derneği yön kurulu üyesi
Abdullah Ağbulut pınarlı köyü derneği yön kurulu üyesi - 7 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olur inşaAllah

Orhan  torun
Orhan torun - 7 yıl Önce

yeni gelen kaymakama hoşgeldin diyorum camoluka faydalı olan hizmetleri gerceklestirmeni istiyoruz

Erdoğan
Erdoğan - 7 yıl Önce

Bozkır ilçemize katkıları saymakla bitmeyecek, adam gibi adam geldi ilçenize.Gidişine üzülen bi kitle bıraktı arkasında.Sizler için en hayırlısı oldu diyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205