Çamolukta Korkutan Yangın

Çamoluk Kurtuluş Mahallesinde çıkan yangın yürekleri ağıza getirdi.

 12 Mart 2019  Salı günü Çamoluk Kurtuluş Mahallesinde Fidan Ekinci'nin evinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında ölen yahut yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evde bılununan Fidan Ekinci'nin olay sırasında şok geçirdiği ve evden çıkmak istemediği bildirildi. Fidan Ekinci çevredeki vatandaşlar tarafından evden çıkarılırken yangının sebebi henüz tespit edilemedi.
Konuyla alakalı açıklama yapan Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin vatandaşın mağdur olmaması için gerekenin yapılacağını söyledi.
Yangın ile ilgili olarak vatandaşlar Çamoluk İtfaiyesinin olay yerine geç geldiğini bu sebeple yeangının etkisinin fazla olduğunu iddia ettiler.
Ayrıca İtfaiye aracının çalışmadığını ve vurarak çalıştırıldığını ileri sürdüler.
Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Çamoluk'ta yaşanan kış şartları nedeniyle don oluştuğunu ve donma tehlikesine karşılık aracın boş olduğunu söyledi. racın çalışmamasının da yine donma olayından dolayı yaşanmış olabileceğini söyledi.

Çamoluk Haber









Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 12:36

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz metin
Cengiz metin - 5 yıl Önce

Öncelikle geçmiş olsun yanlız üzüldüğüm konu sayın belediye başkanı musa beyin beyanatıdır hiç bir şekilde mazeret geçerli sayılamaz kabul etmiyorum her türlü her şartla itfaiye aracı çalışır durumda tutulmalıdır Allah korusun can kayıbı olsaydı sonuç hiçde böyle karşılanmazdı.

Veysel kaleli
Veysel kaleli - 5 yıl Önce

Geçmiş olsun

Ramazan tekoğlu
Ramazan tekoğlu - 5 yıl Önce

Öncelikle çok geçmiş olsun bu bir mazaret deyildir belediye nasıl olurda itfaiye çalışır halde bulunmaz buda belediyenin çalışıldığının göstergesidir.

Mehmet DUVARBAŞI
Mehmet DUVARBAŞI - 5 yıl Önce

Çok geçmiş olsun

Düzyurt
Düzyurt - 5 yıl Önce

Çamolugun gaderi evi yanan annemize çok geçmiş olsun degerli doslar hiç sayın belediye başkanının yapmış olduğu açıklama kabul edilemez adi usdunde itvaye aracı heran her şartta hazır olmak zorunda nasıl olsa soru soran yok çamoluk sayipsiz derken durum ortada

Ziya cem
Ziya cem - 5 yıl Önce

Geçmiş olsun ölü ve yaralı olmaması yangına müdahalede geç kalınmış Üzülerek yorumları okudum nihayetinde küçük bir yerde anında müdahale edilmeliydi hizmet gönül işi sorumlular duyarlı olmalı

bilal çulha
bilal çulha - 5 yıl Önce

fidan ablaya geçmiş olsun diyorum cengiz beyin görüşüne aynen katılıyorum böyle bir mazeret nasıl yapıla bilir düşünemiyorum çamolukda herşey Allaha amanet

Çamoluk gündem
Çamoluk gündem - 5 yıl Önce

Musa varıcının işte vizyonu olmayan ne kadar çamolukta etkisiz işte gözler önünde bu nasıl yalan itfaiyeci kendi gözlerimle gördüm adam 9 da işe geliyor 8 de yangın oluyor ama belediyenin itfaiye de 1 tane elemanı var böyle birşey olamaz çünkü kardeşim olmaz çamolukta bekçi alımları oldu Alucra dan bekçi alıyorlar çamoluğu haberi yok siyasetçilerin haberi yok bu.nasış iş çamolukta o kadar işsiz insan var niye Alucra dan çamoluğa bekçi alıyorlar yazık akparti siyasetçilerine çamoluk hakkınızı helal etmiyecek akparti belediye başkan adayı ve yönetimine sesleniyorum


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205