Çamoluk'ta Neler Oluyor?

Son günlerde Çamoluk'ta sıra dışı yangınlar meydana gelmeye başladı. Dün geceden itibaren Çamoluk-Refahiye sınırında çok sayıda yangın meydana geldi.

Çamoluk'ta Neler Oluyor?

 Dün gece(08.09.2017) akşam saatlerinde Pınarlı Köyü Başyayla mevkiinde sebebi belli olmayan bir yangın meydana geldi. Yangın köylülerin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Bu sabah(09.09.2017) da yine Pınarlı Köyü Başyayla mevkiinde yangın girişimleri oldu ancak yine köylülerin ve yetkililerin zamanında müdahalesiyle yangın söndürülürken aynı anda Refahiye Üçören Köyü, Çat Köyü, Kaynar Köyü yayla sınırında ve 9 ayrı bölgede büyük bir yangın meydana geldi. Meydana gelen yangından dolayı gökyüzünü duman kapladı. Kaynar Köyünde ki yangın Pınarlı Köyü yangını için o bölgede bulunan Çamoluk İtfaiyesi tarafından söndürülürken Çat ve Üçören Köyü yaylalarında ki yangın büyük bir alana yayıldı. Karadan söndürme çalışmlarının yetirsiz kalmsı üzerine vatandaşlar hava destekli yangın södürme araçları taleb ettiler. Akşam saatlerinin yaklaşmasıp havanın kararması ile birlikte söndürme çalışmalarının zayıflıyacağından ve yangının etki alanının genişleyeceğinden endişe ediliyor.
Yangın söndürma çalışmalarına vatamndaşlar da kendi imkanları ile katkı sağlamaya çalıştı.

Çamoluk Haber




















Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 21:16

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Evet
Evet - 7 yıl Önce

Dikkat edilmeli

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205