Çamoluk'ta Ramazan Karşılaması

Son iki yıldır düzenlediği Ramazan Etkinlikleriyle göz dolduran Çamoluk Kur'an Kursu, bu sene de Ramazan Ayını farklı etkinliklerle karşılıyor.

Çamoluk'ta Ramazan Karşılaması

   Son iki yıldır düzenlediği Ramazan Etkinlikleriyle göz dolduran Çamoluk Kur'an Kursu bu sene de Ramazan Ayını farklı etkinliklerle karşılıyor.

Bu  yıl 17-18 Temmuz da Gölparkta yapılacak olan etkinliklere,  ülkemizin tanınmış hafızlarından ve aynı zamanda "Cürmüm ile geldim sana" eseriyle tanınan Mustafa Özcan Güneşdoğdu da yer alıyor.
Program ile ilgili verlien bilgilerde
Kur'anı Kerim Tilaveti,Ney Dinletisi,Semazen gösterisi ve Mustafa Özcan Güneşdoğdu konseri yer alıyor.
Saat 18:00'da başlayacak olan programlara katılımın yüksek olması bekleniyor.
Daha önceki yıllarda düzenlenen etkinlikler  büyük ilgi görmüş ve  izleyenler tarafından takdir edilmişti.
Özellikle bir çok  kamu kurum ve kuruluşlarının terkettiği Çamoluk'ta  böylesine kültürel hizmetlerin olması Çamolukluları  memnun ediyor.

İftar Çadırı Neden Yok?

Son yıllarda düzenlenen ramazan etkinliklerinin en göze çarpan ve Razan ayı süresince de devam eden İftar çadırlarının bu seneki parogramlarda yer almadığı gözlendi.
Halk tarafından beğenilen ve de sahiplenen bu programın bu sene yapılmamasının nedenini öğren mak için aradığımız  Çamoluk Kur'an Kursu yöneticisi İsmal Bakırhan  
Konu ile ilgili bilgi açıklama yapmak istemedi. 
Düzenlenen iftar programları Çamoluk esnafının sponsorluğuda  yapılıyordu. Bu nedenle Konu ile ilgili yaptığımız araştırmalarda, bu yılda sponsor sıkıntısının olmadığı  gözlendi.
İptal sebebinin, organizasyonu düzenleyenler tarafından kamuoyuna açıklanmaması nedeniyle ortaya bir çok iddia atılıyor.
Yapılan yorumlarda,Çamoluk'ta ki bazı kişlerin verilen bu iftar programlarının başarısından rahatsızlık duydukları  iddia edildi.
Konu ile ilgili olarak Çamoluk Kur'an Kursu Yönetiminin ve Çamoluk Kur'an Kursu Derneğinin Kamuoyunu aydınlatıcı açıklama yapmaları bekleniyor.
Yapılacak olan her açıklamayı  buradan duyuracağimızı  ve konunun açıklığa kavuşması için her türlü katkıyı vereceğimizi açıklıyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇAMOLUKTA YAŞAMAK SUÇ
ÇAMOLUKTA YAŞAMAK SUÇ - 12 yıl Önce

çok yazık olmuş. onlarca kişi kuran kursu iftar çadırında bir arada iftar yapıyordu. çokta güzel bir ortam oluyordu.

................
................ - 12 yıl Önce

bu iftar çadırının yapılmaması benim açıma çok büyük eksiklik burada görev sadece kuran kursu görevlilerine düşmüyor iş bu çamoluk hepimizin böyle bir yerde böyle bir imkan varken yapılmaması bence büyük bir aptallık benim gördüğüm biz çamoluk halkı olarak tepkimizi göstermiyoruz allah rızası için bu tip durumlara azda olsa destek olalım çünkü bu belde bizim yarında bizim torunlarımızın çocuklarımızın olacak.

ALAMET-İ FARİKA
ALAMET-İ FARİKA - 12 yıl Önce

BUGÜN İFTAR ÇADIRINIZI ENGELLERLER,YARIN ORUÇ TUTMANIZI.YAPTIKLARIINI SORARSINIZ ALLAH RIZASI İÇİN,KAMU YARARINA HİZMET DERLER,KİMLİKLERİNİ SORSANIZ DOĞAL OLARAK MÜSLÜMAN DERLER.KAZARA ORUÇ TUTMAYIN DERLERSE BENCE TUTMAYIN,AKŞAMA KADAR BİTAP DÜŞERSİNİZ YANLIŞ İFTAR TOPU ATTIRIP ORUCUNUZU BOZARLAR.SİZ ONLARI TANIDINIZ,ZATEN BUGÜNE KADAR BİRÇOK DEDİKLERİ ŞEYLERİ YAPTINIZ.AKIL VE İZ'ANDAN BİRAZ NASİBİNİZ VARSA DEDİKLERİNE İLTİFAT ETMEYİN.KİŞİLİKLERİNİ İSE HİÇ SORMAYIN OLMAYAN ŞEYDEN BAHSEDEMEZLER.

TUGAY KARABULUT
TUGAY KARABULUT - 12 yıl Önce

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ÇAMOLUĞUMUZA HAYIRLI OLSUN, ALLAH DEVAMINI NASİP EYLESİN. İFTAR PROGRAMLARI YAPILAMIYOR OLABİLİR YADA BİRTAKIM ENGEL VEYA ENGELLEYENLER DE OLABİLİR. BİZLER BU ENGELLERİ VE BİR TAKIM MAKAMLARDA OTURUP BU PROGRAMLARA SET ÇEKENLERİ ELEŞTİRMEK YERİNE YA KENDİMİZİ YETİŞTİRECEĞİZ YA DA Bİ İNSAN YETİŞTİRECEĞİZ. O MAKAM SAHİPLERİNİ YERLERİNDEN EDECEK OLAN LİDERLER ORTAYA ÇIKARMALIYIZ. BÖYLECE İSTEKLERİMİZ ALLAH RIZASI İÇİN İSE YILLAR SONRADA OLSA GERÇEK OLUR.

ÇAMOLUKLU
ÇAMOLUKLU - 12 yıl Önce

SİYASET HER YERE GİRDİĞİ GİBİ BU GİBİ YARDIMLAŞMAYI GÜÇLENDİREN ORGANİZASONLARA DA GİRMESİ ÇOK YANLIŞ GÜÇ BENDE İSREDİĞİMİ YAPARIM DÜŞÜNCESİ İÇERİSİNDE OLANLAR ELBETTE BİR GÜN O GÜCÜ KAYBEDECEKLERDİR GÜÇ ALLAHINDIR BUNU BİLMELERİ GEREKİR HER YERE SİYASETİ SOKUP KENDİ KENDİNİ BİTİREN BİR İLÇE DAHA YOKTUR SANIRIM BİR İNSAN MEMLEKETİNİN GELİŞMESİNİ NASIL İSTEMEZ HER ŞEYE SİYASETİ SOKTUUNUZ GİBİ BU GİBİ GÜZEL ORGANİZASYONLARA SİYATİ KARIŞTIRMAYALIM

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205