Çamoluk'ta traktör kazası 1 ölü

Karadikmen Köyünde bir kişi traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Çamoluk'ta traktör kazası 1 ölü

 Bu gün (20/07/2014 Pazar) sabah saatlerinde taraktörü ile tarlasına gitmek için evden çıkan Arif Cingöz, kullandığı traktörün altında kalarak vefat etti.

Tarlaya gitmek için bindikleri  taraktör ile yola çıkan Arif Cingöz'ün yağmur yağması nedeni ile tarlaya gitmekten vaz geçtiği ve evinin yakınlarına geldiğinde,taraktörün frenlerinin boşaldığı bildirildi.

Frenlerin boşaldığını gören Arif Cingöz'ün traktörden atlarken,ceketyinin taraktöre takıldığı bu nedele taraktörün alatında kalrak hayatını kaybettiği açıklandı.

Arif Cingöz'ün cenazesi için İstanbul'dan çoksayıda gelenin olduğu ve  cenazesinin yarın (21/07/2014 Pazartesi günü) kaeradikmen Köyünde toprağa verileceği bildirildi.

Arif Cingöz'ün çevresinde sevilen biri olduğu açıklandı.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 10 yıl Önce

Rabbim (C.C.) rahmet eylesin. Kaza ile ölen şehit olur inancı ile Merhum inşaallah Şehitler katına yükselsin. Milletimizin başı sağolsun.

ISMAIL BAKIRHAN
ISMAIL BAKIRHAN - 10 yıl Önce

Innalillahi ve inna ileyhi raciun. Cenabi hak sonsuz rahmet,merhamet ve sefkatiyle muamele buyursun. kederli ailesine sabri kebir,ecri cezil niyaz ediyorum.

Muhlis hoca
Muhlis hoca - 10 yıl Önce

Bu kaçıncı traktör kAZASI.Çamoluk için traktör kazası nükleer teh ılikeden daha büyük risk.Çamoluk halk eğitim müdürlüğünden istirhamım,acil ve zorunlu bir traktör operatör kursunu kaymakamlık desteğiyle açmalı.
Ölen kardeşimize rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205