Çamoluk'un Kahrını Çamoluklular çekiyor

Çamoluk İstanbul arasında yolcu azalınca bazı firmalar Çamoluk'u terk etti.

Çamoluk'un Kahrını Çamoluklular çekiyor

Çamoluk İstanbul arasında  şehirler arası taşımacılık yapan bazı firmalar, yolcu sayısındaki azalma nedeni ile Çamoluk'a gelmiyorlar.
Yaz aylarında yolcu sayısının artması ile birlikte sayıları artan firmaların, yolcu sayısının azalmasının ardından, Çamoluk'a uğramaz oldular.
Çamoluk İstanbul arasında ki yolcu taşımacılığı, yine Çamoluk'un emektar firmalarına kaldı.
Çamoluk Seyehat ve Şafaktur otobüs işletmeleri, Pazartesi - Perşembe Çamoluk'tan Pazar ve Çarşamba günleri de İstanbul'dan hareket ederek seferlerini gerçekleştiriyorlar.

Yolcu sayısında ki düşüşe bakmadan seferlerine devam eden yerli firmalar, vatandaşlar tarafından da  takdir edilmeye başlandı.
Araç modelleri ve konforları nedeniyle farklı firmaların Çamoluk'tan yolcu taşımacılığı yapması  memnuniyetle karşılanırken, yolcu sayısının azalması  ile birlikte   Çamoluk'a gelmemeleri tepki topladı.
Vatandaşlar, uygulamaya tepki gösterirken, "Bundan sonra öncelik yerli firmalarımızın olmalı. Onlar bizim kahrımızı her koşulda çekiyor. Kışın köylerimize ya da, İstanbul'da ki yakınlarımıza bir emanet göndemek istediğimizde, malesef  ortalıkta yerli firmalarımızın haricinde  kimseyi bulamıyoruz. Bu nedenle  ilk tercihmiz   bizim her mevsim kahrımızı çeken yerli firmalarımız olacak" dedi.

Çamoluk'a seyehat eden, Çamoluk Seyehat ve Şafak Tur'a da seslenen vatandaşlar, Her iki firmanın da araçları  malesef eski model. Onlar araçlarını biraz gayretle yenilesinler, biz sürekli onları tercih ederiz.  Firmalarımız; çok araç yerine, yeni ve modeli yüksek araçlarla  bu işi yaparlarsa hem biz hem de onlar memnun olur" dediler.

Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 14:50

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem MEST
Muharrem MEST - 7 yıl Önce

Eski de olsa senelerdir bizim karımı zı çeken 2 firma çamoluk sehayat ve şafak tur seyahat. Bunları bırakmamamız lazım. Benim tercihim bu iki firmadır başka ki m taşır patates soğan. Cuvallarınızı nede ilerledi yok lAr neden çünkü yol ÇÜ yok.

misafir
misafir - 7 yıl Önce

Diğer firmalar hizmet kalitesinden ve araçların konforundan yeniliğinden müşteri kazanıyor. Çağın yeniliklerine gerekliliklerine uymayan firmalar kargo aracından öteye geçemez. Araçlar yenilense hizmet kalitesi artırılsa. Konaklama yerlerine dikkat edilse uygun fiyata yemekleri olan wc leri temiz yerlerde konaklansa çamoluklu da firmalarını bırakmayacaktır. Zira, parayı zorluklarla yalnız başına kazanan vatandaş parasını da istediği şekilde harcama özgürlüğüne sahiptir.

Abdullah
Abdullah - 7 yıl Önce

Kardeşim otobüste patates cuvalinin ne işi yolcu tasiyer bu araç yük değil 1 bavul koyarsanız koy yok soğan cuvali yok yogurt yok o yok bu bunlar yolcu tasimaciligimi yapıyor yük mu

Mmmmsasasssv
Mmmmsasasssv - 7 yıl Önce

Çamoluk seyehat her zaman çamolukla hizmetler devam gelir her zaman tercih mis çamoluk seyehat

Mmmmsasasssv
Mmmmsasasssv - 7 yıl Önce

Çamoluk seyehat her zaman çamolukla hizmetler devam gelir her zaman tercih mis çamoluk seyehat

volkan süzen
volkan süzen - 7 yıl Önce

Arkadaşlar isteyen bu iki firmayı tercih eder isteyen etmez etmeyenlerede bi onerim olucak gidipde bayburt arabalarina şiran arabalarina yolcu bindirip binenlerde yük almıyolar diye şafak tura veya çamoluk seyahate verip kendileri o iki firmayla seyahat yapan şerefsizler döneklip yapıp daha sonra gelipde döneklik yapmasınlar bizi bilen biliyor sevende seviyor yakında araçlarımız bu yıl içinde yenilenecek şafak tur

Fahri Tonbul
Fahri Tonbul - 7 yıl Önce

Konfor arıyorsunuz iyi güzelde önce patates soğan yoğurt bidonlarından vazgeçin ondan sonra konfor isteyin önce milletimiz bu huyundan vazgeçmeli yoksa kim bedavaya hammallık yapar yabancı firmalar dikiş tutturamaz çamolukta.

Volkan
Volkan - 7 yıl Önce

Patates sogan cuvali diyosunuzda onu bide gidin halka anlatin sonra gelip bize konusun dedigim gibi isteyen seyahat eder isteyen etmez araclarimiz tosya onur park ve duzce tursan dinlenme tesislerinde duruyoruz bunlarin ikisinede bakip konusursunuz araçlarimiz bu sene icinde degisicektir şafak tur


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205