Canikli'den Çamoluk'a 15 Temmuz Ziyareti

Giresun Milletvekili Nurettin Canikli 15 Temmuz nedeniyle Çamoluk'a geldi.

Canikli'den Çamoluk'a 15 Temmuz Ziyareti

 Bir yıl önce Fetö mensupları tarafından gerçekleştirilen, hain darbe girişiminin halk tarafından püskürtülmesinin yıl dönümü için, ülke genelinde olduğu gibi, Çamoluk'ta da etkinlikler düzenleniyor.
Etkinlikler çerçevesinde bu gün, 11/07/2017 Salı günü, Giresun Milletvekili Nurettin Canikli Çamoluk'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Saat: 10:45'te ilk olarak Nurettin Canikli ve beraberindeki heyet Çamoluk Şehitliğini ziyaret etti.
Canikli,burada, 15 Temmuz Şehidi Yenice'li Emrah Sağaz'ın yeni yapılan kabrini ziyaret edip, ailesiyle birlikte mezarına su döktü.
Çamoluk Müftüsünün Kur'an tilaveti ile devam eden program sonunda, Şehit ailesinin davetiyle birlikte heyet Yenice'ye giderek, Şehit Emrah Sağaz'ın ailesine konuk oldular.
Yenice programının ardından Çamoluk'a gelen Nurettin Canikli, Öğle Namazından sonra, Çamoluk Merkez Camiinde şehitler için okunan Kur'an tilevetleri  ve Mevlid programına katıldı.
Daha sonra vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yiyen Nurettin Canikli ve beraberindekiler, Çamoluk'tan ayrıldılar.
Nurettin Canikli ile birlikte Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğları ve Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı'da Çamoluk'a geldi.
Canikli ve beraberindekilere, Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir,Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç ile birlikte emniyet ve jandarma yetkilileri ile vatandaşlar katıldılar.

Çamoluk Haber





Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 18:57

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205