ÇOK AYIP!!!!

20.si düzenlenen Çamoluk Bal Festivalinde,Protokol misafirleri arasında yapılan ayrımcılık tepkiyle karşılandı.

ÇOK AYIP!!!!
 
20.si düzenlenen Çamoluk Bal Festivalinde,Protokol misafirleri arasında yapılan ayrımcılık tepkiyle karşılandı.
19. Çamoluk Bal Festivali ile ilgili olarak verdiğimiz haberde de dikkat çektiğimiz ayrımcılık ve yok saymanın  bu festivalde de aynen devam ettiği görüldü.
Çamoluk ta iki  İl Genel Meclisi üyesi olmasına rağmen ( Muammer Güleç,Abdullah Kürkçü) sürekli olarak  Abdullah Kürkçü’nün anons edilerek takdim edilmesi ve diğer Meclis üyesinin orada yokmuş gibi davranılması üzerine İl Genel meclisi Üyesi Muammer Güleç yaşananlara tepki olarak,Festival alanını terk etti.
Muammer Güleç’in alanı terk etmesi üzerine  bir çok vatandaş  yapılanların kabul edilemez  olduğunu söyledi.
Yaşananlara bir tepkide Muammer Güleç’in mensup olduğu Has Parti Çamoluk İlçe Başkanlığından geldi.
Konu ile ilgili olarak Has Parti Çamoluk İlçe Başkanı Ümit Akmaz, “Yapılanları kabul etmemiz mümkün değildir.Teşkilat olarak , konuyu arkadaşlarımızla görüştükten sonra bir basın açıklamasıyla birlikte,tepkileri Kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.
 
Yapılan uygulama ile ilgili olarak konuştuğumuz konuya hakim kişiler,Abdullah Kürkçü’nün Çamoluk Belediye Başkanlığına hazırlandığını söyleyerek,bu neden le kendisinin sürekli gündemde tutulmaya çalışıldığını söylediler.
 
Bir Ayrım da Yenice İçin
 
Protokol anonslarında bir ayrımda Yenice Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek ve beraberindeki misafirleri ile ilgili yaşandığı bildirildi.
 
Yenice Belde Belediye Başkanı ve Misafirlerinin anons edilerek takdim edilmemesine tepki gösterilmesiyle birlikte  yeniden anons edilerek hatanın düzeltildiği bildirildi.

Çamoluk Haber
 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
basayev
basayev - 13 yıl Önce

ben anlamıyorum abdullah kürkçünün ne özelliği varda sık sık onu anons ediyorsunuz bunun cevabını verin?

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205