Dulundas'da Bayram Öncesi Yas!

Genç yaşta hayata veda eden Cengiz Pınarbaşı göz yaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Dulundas'da Bayram Öncesi Yas!
 Çamoluk Dulundas Mahallesinden 26 yaşındaki Cengiz Pınarbaşı  6 aydır mucadele ettiği lösemi hastalığına yenik düşerek bu sabah hayatını kaybetti.

Yaklaşık Altı ay önce lösemi hastalığına yakalanan ve Cerrahpaş Tıp fakültesi Hastanesinde tedavi gören Evli ve bir çocuk babası olan Cengiz Pınarbaşı,durumun ağırlaşması nedeniyle sevkedildiği Özel Gazi Osman Paşa hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
Cengiz Pınarbaşının Cenazesi Bu gün (06/10/2013 Pazar) İstanbul'daki ikametgahı olan Habipler Köyünde toprağa verildi.

Yayla mahallesi Merkez Camiinde,Öğle Namazını müteakiben kılınan Cenaze Namazıyla birlikte, Cengiz Pınarbaşı'nın cenazesi Habipler yayla mezarlığına getirilerek burada toprağa verildi.
Cengiz Pınarbaşı'nın  cenazesine katılımın yoğun olduğu gözlendi.
Cenaze için Sultanbeyli,Kayışdağ ve Ağaçlaraltından 3 otobüsün kalktığı açıklandı.
Çamoluk Haber olarak, Merhuma Allah'tan rahmet,sevenleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

çamoluk Haber






YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail BAKIRHAN
İsmail BAKIRHAN - 11 yıl Önce

ALLAH' tan geldik,şüphesiz yine Allah cc na döndürüleceğiz. Bu değişmezi bir Sünnetullahtır. Cenabı hak bu dönüş için bir çok sebepler yaratır. Ancak sebep ne olursa olsun sonuç değişmez bir kanundur. ALLAH cc kardeşimize sonsuz rahmet ve şefkatiyle muamele etsin. derin üzüntü ve keder sahibi olan kıymetli aile efradına sabrı cemil ve sabrı kebir ihsan etsin. bizlere de her an başımıza gelecek olan ölüm haline hazırlıklı olmayı,uyanık yasamayı nasip etsin.

rıdvan alkan
rıdvan alkan - 11 yıl Önce

allahım rahmet etsin günahları varsa affetsin cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin ailesine sabır sukunet versin birgün herkes toprak olacak önemli olan kardeşce yaşayabilmek...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205