Dulundas'ta Feci kaza 1 Ölü

Dulundas'ta yol yapım çalışması yapan kepçe kaza yaptı 1 kişi öldü

Dulundas'ta Feci kaza 1 Ölü

 Çamoluk Belediyesine ait İş makinasının, Dulundas Mahallesinde yol yapımı çalışmaları sırasında devrildiği ve bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Bugün (01/08/2016)akşam saatlerinde meydana gelen olayda, belediyeye ait iş makinasının,Topallı mevkiinde yol yapımı çalışması sırasında geri geri geldiği sırada yol kenarında  madımak topladığı iddia edilen İpek Bakırhan'ın üzerine devrildiği  ve İpek Bakırhan'ın hayatını kaybettiği  açıklandı.


Olayı gören vatandaşların haber vermesiyle  olay yerine gelen sağlık ekiplerini yaptığı incelemede  İpek Bakırhan'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. 
İpek Bakırhan'ın Hayatını kaybettiğinin anlaşılmasıyla birlikte olay yerine savcının gelmesi bekleniyor.

Çamoluk haber olarak,Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 20:09

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çamoluk
Çamoluk - 8 yıl Önce

Çamoluk belediyesinin başında bir müsibet dolaşıyor bence belediye bu müsibet önlemesi için bir kurban kesmesi gerek her başkanin döneminde bir vukaat isliyor belediye vukaatsiz bir dönemi yok mehmet ali sürücü zamaninda vatandasin birine çarptilar cemil uzun zamaninda bir iş kazasi sonucunda bir işcileri gitti özcan cinici zamaninda itfayeyle bir kadini ezdiler şimdide bu

Muharrem MEST
Muharrem MEST - 8 yıl Önce

Merhume İpek Kardeşimize Yüce Allah tan Rahmet Yakınları Ve Kedederli Ailesi ne Baş Sağlığı Ve Sabır lar Diliyorum.

doğrucu
doğrucu - 8 yıl Önce

Musubet değilde tedbirliksiz olmasın o? Arızalı makineyi gönder çalışmaya sonra ecel de musibet de. Sen ilk tedbirini al.

Sezai bakirhan
Sezai bakirhan - 8 yıl Önce

Rabim rahmet eylesin ipek ablamiza
Mekani cenet olsun
Geride kalan kederli ailesine rabim sabırlar ıhsan eylesin tüm
Bakirhan aiilesinin başı sagolsun.

İsmail Bakırhan
İsmail Bakırhan - 8 yıl Önce

Bu tamamen ihmalkarlik başka birşey değil hurdaya çıkartılmış kepçe babaanemi bizden aldı bu er yada geç hesabını verecekler adalete böyle hizmet Allah belasını versin

IBRAHIM SANCAK
IBRAHIM SANCAK - 8 yıl Önce

Allah yerini mekanini cennet eylesin kederli ailesine yüce mevlam sabirlar ve metaniyet versin merhume yattikca rabbim geride kalanlara hayirli uzun ömürler versin Allahain selameti ve vegfureti üzerinize olsun saygilarimnla.

YAVUZ SANCAK
YAVUZ SANCAK - 8 yıl Önce

İpek ablamın mekanı cennet olsun nur icinde yatsın tüm bakırhan ailesinin başı saolsun Bu işe sebeb olanların da ALLAH Nasıl biliyorsa öyle yapsın. Tez Zaman'da yetkililere hesap versin inş bu işin peşini bırakmasınlar suçlular cezasını ceksinler peter olsunlar

KERIM SANCAK
KERIM SANCAK - 8 yıl Önce

basiniz sagolsun ALLAH gani gani rahmet etsin nur icinde yat ipek ablam...


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205