Eğlenceler İptal olacak mı?

Ülkemizde Son günlerde meydana gelen terör olayları "Eğlenceler İptal olacak mı" sorusunu gündeme getirdi.

Eğlenceler İptal olacak mı?

 Uzun Ramazan Bayramı tatili nedeni ile, bir çok yerde olduğu gibi Çamoluk'un bazı  köylerinde de yaylalarda eğlenceli piknik programları yapılacak. 

Ülkemizde yaşanan terör olayları ve son olark da, İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısında 43 vatandaşımız hayatını kaybetmiş  200'den fazla da insan yaralanmıştı.

Hayatını kaybedenlerin arasında, Çamoluk Sarpkaya Köyünden 24 yaşında ki genç öğretmen Hüseyin Tunç'unda yer alması nedeni ile, Çamoluk ve köylerdeki peogramların eğlence bölümlerinin iptali gündeme geldi. 
Çamoluk Haber'i arayarak  görüş bildiren vatandaşlar, "Dünyanın üzüntüsünü dile getirdiği menfur saldırısı sonucu bir çok ailenin ocağına ateşin düştüğü ve ateş düşen ocaklardan birinin de Çamoluk Sarpkaya'da olması nedeni ile yaylalarda düzenlenecek programların eğlence  bölümlerinin iptal olması gerekir" dediler.

Vatandaşlar, "Teröre teslim olmayalım,köyümüze yaylalarımıza giderek sahip çıkalım, ancak ,komşumuzun acısını da unutmayalım" diyerek, görüşlerini dile getirdiler.

Çamoluk Haber'in görüştüğü bazı dernek başkanları da, konuyu yönetim kurullarında görüşerek karar vereceklerini dile getirdi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 19:22

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205