Ekrem Köse'nin Abisi Vefat Etti

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse'nin abisi vefat etti.

Ekrem Köse'nin Abisi Vefat Etti

Bir hafta önce beyin kanaması geçirerek hastanede tedavi altına alınan Dulundas Mahallesi'nden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse'nin abisi ve evli ve iki çocuk babası olan İbrahim Köse(48) bugün(21.04.2020) vefat etti. Bir hafta önce beyin kanaması geçirerek hastanede tedavi altına alınan İbrahim Köse kurtarılamayarak bugün vefat etti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ataşehir Belelediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse Kovid-19 salgını nedeniyle kimsenin hastaneye gelmemesini, cenaze defin işlemi ile ilgili ayrıca bilgi verileceğini söyledi.

Bizde Çamoluk Haber olarak Merhum İbrahim Köse'ye Allah'tan rahmet diliyor, başta Ekrem Köse olmak üzere   tüm ailesi ve sevenlerine  başsağlığı,diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 18:33

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan Torun
Orhan Torun - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakın larının başı sağ olsun Allah sabir versin

Hüseyin Akarçeşme Dulundas
Hüseyin Akarçeşme Dulundas - 4 yıl Önce

Sevgii kardeşimiz,köyümüzün müstesna insanlarından Ekrem Köse kardeşimizin kıymetli ağabeyi İbrahim Köse bin ani vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Şahsım ve ailem olarak başsağlığı dileklerimi iketiyorum.
Cenab-ı Allah’dan sonsuz rahmet ve mağfiret diliyorum.Makamı Cennet,makamı Ali olsun.
Amin, ecmain...
Ali Akarçeşme ve oğlu Hüseyin Akarçeşme

Burak Alp DUYAN
Burak Alp DUYAN - 4 yıl Önce

Bismillahi ve ala milleti rasülih. Allahümme yessir aleyhi emrahu ve sehhil aleyhi ma ba'dehü ve es'idhu bi likaike vec'al ma harace ileyhi hayran mimma harace anhu. Amin.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205