Esenler Belediyesinden Çamoluk'a Ramazan Kumanyası

Esenler Belediyesi Ramazan münasebeti ile Çamoluk'a 150 adet gıda kolisi gönderdi.

Esenler Belediyesinden Çamoluk'a Ramazan Kumanyası

 Esenler Belediyesi, Ramazan Ayı nedeni ile, her yıl ihtiyaç sahipleri için hazırladığı Kumanya kolilerinden 150 adet de, Çamoluk için ayırdı.

Esenler Belediyesi Meclis Üyesi,Karadikmen Köyünden Temel Gödek'in çabaları ile Çamoluk için ayrılan Ramazan Kumanyalarının 50 adet'i Çamoluk'ta ki ihtiyaç sahiplerine 100 adeti de İstanbul' da ki Çamoluklulara ayrıldı.

İstanbul'da ki kolilerin Çamoluk Derneği tarafından, özellikle yetim aileleri ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı açıklandı.

Çamoluk Haber


YORUM EKLE
YORUMLAR
FATIH KESKIN
FATIH KESKIN - 10 yıl Önce

150 Koli esenler belediyesinde ustun gayretlerle erzak kolisi alinmis acliktan olmek uzere olan camoluklumuza. elli kolisi acilen camolukta ki fakirlere 100 koliside istanbulda dagitilacakmis. sayin meclis uyemize ustun gayret ve hizmet madalyasi takilmali. ne buyuk hizmet. Camolukli isadamlari bunu hakaret kabul etmeli. camoluk belediyesi bunu hakaret kabul etmeli. camoluk ve camoluklu bu kadar ayaga dusurulmameli. iyiniyet yetmiyor bazan riyakarlik enaniyet gosteris. fakirin izzeti onuru uzerinden adamlik kazananlara yaziklar olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205