Giresun Valisi Şehidimizin Ailesini Ziyaret Etti

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Afrin şehidimizin ailesini ziyaret etti.

Giresun Valisi Şehidimizin Ailesini Ziyaret Etti
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Zeytin Dalı Harekâtı’nın 22 nci gününde hainlerin sivillerin arasına karışarak kurdukları pusuda şahadet mertebesine ulaşan P.Uzm.Onb. Hamza Karacaoğlu’nun ailesini ziyaret ederek, şehidimizin Şehadet Belgesini teslim etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları, Bugün, (02 Mayıs Çarşamba günü) şehidimizin  baba ocağını ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini iletti.
 
Şehit P.Uzm.Onb. Hamza Karacaoğlu’nun babası Süleyman Karacaoğlu ile bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları,  şehidimizin Şehadet Belgesini ve Türk Bayrağını teslim etti.
 
Şehit P.Uzm.Onb. Hamza Karacaoğlu TSK’nın, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye’nin kuzeybatısında, Afrin bölgesinde başlatığı “Zeytin Dalı Harekâtı” nın 22 nci günüde, 10 Şubat Cumartesi günü Afrin'de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensupları ile girdiği çatışmada on kahraman silah arkadaşı ile birlikte şehit düşmüştü.
Vali Harun Sarıfakıoğullarının ziyaretinde, Çamoluk Kaymakamı, Mustafa Demir, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Ak parti Çamoluk İlçe Başkanı ile ilgenel Meclis üyeleri de hazır bulundular.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 16:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki ihtiyar yazılar mah
Zeki ihtiyar yazılar mah - 6 yıl Önce

Sevgili kardeşim Hamza’ya merhamet diliyorum değerli annesi ve babası Süleyman kardeşime sabır rabbimden niyaz ediyorum Yazılar Mah Zeki ihtiyar

Yucel Aydin
Yucel Aydin - 6 yıl Önce

Şehadet peygamberlik makamindan sonraki en yuce makam..rabbim bu yuce makami..devlet buyuklerimize ve aile fertlerinede nasibeder ins!!

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205