Giresun'da Demokrasiye Kurşun Sıkanlar Bulunamadı

Giresun'un Çanakçı İlçesinde Ak Parti seçim aracına karşı düzenlenen silahlı saldırının failleri bulunamadı.

Giresun'da Demokrasiye Kurşun Sıkanlar Bulunamadı

 

Ak Parti’nin Çanakçı İlçesinde Seçim Aracına Yapılan Saldırının Failleri henüz yakalanamadı.  
AK Parti Çanakçı ilçe Başkanı Ali Bilge, 11 Haziran’da parti araçlarına yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının faillerinin hala bulunamadığını söyledi.
Şans eseri hayatını kaybedenin olmadığı silahlı saldırının siyasi bir saldırı olduğundan şüphelendiğini ileri süren AK Parti Çanakçı İlçe Başkanı Ali Bilge; “ İlçemizin Deregözü köyünden dönen seçim aracımıza yönelik yapılan silahlı saldırı sonucu şans eseri hayatını kaybeden olmadı. Bir çok defa ateş edilen silahlı saldırıda kurşunlar aracın bir tarafından girip diğer tarafından çıktı. Bu silahlı saldırı öylesine korkutmak ya da göz dağı vermek amacıyla değil, resmen hayatımıza kastedilen bir saldırıdır. Ardan günler geçmesine rağmen hala olayın failleri yakalanamamıştır. Bu nedenle de ilçe teşkilatı olarak hayatımızdan endişe etmekteyiz”ifadelerini kullandı.

Silahlı saldırıya uğrayan aracın o an şoförlüğünü yapan AK Parti Çanakçı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ise, yapılan saldırının demokrasiye gölge düşürdüğünü söyledi.
Öztürk, “Aslında yapılan bu saldırı demokrasiye sıkılan kurşundur. Biz o saldırıda hayatımızı kaybetseydik tek suçumuz bir siyasi partinin bayrağını taşımak olacaktı. Seçim öncesi bu saldırıyı yapanlar AK Parti’nin seçim zaferinin ardından acaba ne fırsatlar kollanmaktadır. İşte bu nedenle olayın failinin biran önce bulunmasını bekliyoruz”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205