Göz Yaşı Sel Oldu...

Vahşi bir Cinayet sonucu öldürülen Gülhanım Gülep defnedildi

Fidye için evinden rehin alınarak  vahşice öldürülen Alucra Çamlıyayla Köyü çatak mahallesinden Gülhanım Gülep’in cenazesi bugün İkindi Namazından sonra  Büyük Piyalepaşa Camiinde Cenaze Namazı Kılınarak Hasköy Mezarlığında defnedildi.

 

8 Ekim 2010 günü Göktürk teki evlerinden kocası ve kızı ile birlikte alınarak Kuştepede bir binanın bodrum katında alıkonulan Gülhanım Gülep’in cesedi dün Mecidiyeköy mezarlığının kenarında kendilerine ait otomobilin içerisinde, battaniye ve halıya sarılmış vaziyette bulunmuştu. Cesedin  incelemesi yapılabilmesi için savcılık tarafından adli Tıp Kurumuna  sevkedildi. Yapılan incelemeler sununda Cenaze bu gün yakınlarına teslim edildi.

Yakınları tarafından defin işlemleri yapılan cenaze ikindi Namazında Büyük Piyalepaşa Camiine getirildi.

Cenazenin Camiye getirilmesiyle birlikte göz yaşı sel oldu aktı.Gülhanım Gülep’in kendisiyle birilikte rehin alınan 13 yaşındaki kızı Meryem Gülep’in feryadı yürekleri dağladı.Annesini aradığı ve katillerine beddualar eden Meryem’in haykırması, alanda bulunanlarda göz yaşıyla karşılık buldu. Cenaze Nazmına katılanların  tamamına yakınının ağladığı görüldü.

Cenaze Namazını aynı Mahalleden olan ve akrabaları Celal Hoca (GÜLEP) kıldırdı. Celal Hoca yaptığı konuşmada;Merhumun  iyi bir Mülüman olduğunu  ve vahşice katledildiğini belirterek” Basın da burada ve sesleniyorum bu gibi katillerin ve caniler’in devlet tarafından gerektiği şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.Kılınan cenaze Namazının ardından  helallik istendiğinde gür bir sesle ve cinayeti protosto edercesine “helal olsun” dendi.

Cenazenin araca konacağı sırada Nurettin Gülep ve Kızı Meryem’in birbirlerine sarılarak ağlamaları karşısında  Merhum’un Asker olan ve cenaze için izinli gelen oğlunun babasını teselli etmeye çalıştığı görüldü.

Cenazeye Alucra ve çevre ilçelerden de katılımların olduğu gözlendi.

Yoğun katılımın olduğu Cenaze merasimine ulusal basının ve yerel basının ilgisi oldukça fazlaydı.

Meryem Gülep’in Kaçırıldıktan itibaren  Çankkale Jandarma Er Eğitim Alayında Acemi dönem  Askerliğini yapan Oğlu Halil den  gizlendiği.Ancak cenaze dolayısıyla haberdar edildiği bildirildi.
Çamoluk Haber ailesi olarak Merhuma Allahtan Rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Olayla ilgili olarak alucra.com sitesi editör'ü tülay Dolu'nun Alucralı Eyüp Cumhuriyet Savcısı, ve olayı da soruşturan  Ömer Korkmaz’la konu ile  ilgili yapmış olduğu röportajını yayınlıyoruz..
Çamoluk Haber

 







YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205