Hacıahmetoğlu Gençleri Başarıyor

Hacıahmetoğlu Gençleri çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Hacıahmetoğlu Gençleri Başarıyor

 Hacıahmetoğlu Derneği Gençlik kolları yaptıkları çalışma ve organizasyonlar ile, derneklerine yardımcı oluyorlar.
Daha önce köy piknik organizasyonunu yaparak büyük beğeni alan hacıahmetoğlu Köyü Gençlik Kollar,ı şimdi de, Köy girişine hoş geldin tabelası yaparak hizmete açtı.
5x6 metre ebatında ve çift yönlü  Hoş Geldin yazısı bulunan tabela, köy girişine dikilirken,açılışı da Kurban Bayramın ikinci günü yapıldı.
Organizasyonu yapan gençler,  hoş geldin tabelasının köye bayram hediyesi olduğunu açıkladılar.
Tabelanın yerine asılmasında Hacıahmetoğlu gençlerinin yanısıra, Çamoluk Belediyesi İtfaiye aracı ve köylülerde yardım ettiler.
Yine daha önce arsası Rafet ve Cemil tekoğlu tarafından köye bağışlanan ve Hacıahmetoğlu Derneği Kurucu Başkanlarından,Merhum Osman Çaputlu'nun eşi ve çocuklarınında yapımını üstlendikleri 70m² alan üzerine yapılan  şadırvan ve kameyla Gençlik kollarının  yaptığı organizasyon ile açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Kurban bayramının 2. Günü yapılan şadırvan  açılışına, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Çamoluk Dernek başkanı Hacı Canik ve Hacıahmetoğlu köylüleri katıldılar.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Hacıahmetoğlu Köyü Derneği Gençlik Kolları Başkanı Bahattin İğneci, bu eserlerin yerinin bağışlanması,yapılması  için katkı verenler ile bu eserlerin açılışına katılanlara teşekkür ettiklerini söyledi. 

Çamoluk Haber








Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 15:43

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205