Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İstifa etti

Çamoluk Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Rıdvan Alkan İstifa etti.

 Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İstifa etti

Çamoluk Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Rıdvan Alkan İstifa etti.

Çamoluk’un sevilen ve çalışkan muhtarlarından olan Rıdvan Alkan, Geçtiğimiz yıl oynadığı bir futbol maçında sakatlanmıştı.

Ayağındaki, yan bağları  yırtılan Rıdvan Alkan  sağlığına kavuşabilmek için iki kere ameliyat oldu.

Geçirdiği ameliyatlardan sonra sağlına kavuşmaya çalışan Rıdvan Alkan , aldığı bir kararla Karşıyaka Mahallesi Muhtarılığından istifa ettiğini açıkladı.

İstifa dilekçesini Çamoluk Kaymakamlığına veren Rıdvan Alkan’ın istifası kabul edilerek yerine azlardan Müslüm Üçtaş atandı.

Sosyal konulara duyarlılığı ile tanıdığımız Karşıyaka Mahallesi Eski Muhtarı Rıdvan Alkan’a,acil şifalar diliyor ve en kısa zamanda,Çamoluk için başka görevlerde kendisini görmek istiyoruz.

 

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
süleyman
süleyman - 12 yıl Önce

Rıdvan ALKAN Çamoluk Merkez Camii Yaptırma Yaşatma derneğimizin yeni başkanıdır. Kendisinin ve Yönetim Kurulunun Merkez Camii İçin güzel Projeleri olduğunu biliyorum. Çamoluk halkı olarak yeni yönetime destek olmalıyız.

oldu mu muhtar daha karpuz kesecek idik...
oldu mu muhtar daha karpuz kesecek idik... - 12 yıl Önce

gelirken millete; ey millet sizin muhtarlığınıza talibim diye danışırken giderken kaymakama iki satır dilekçe ile ortadan kaybolmak var mı:) muhtemelen makul bir gerekçen vardır kendince... hayrolsun inşallah diyelim. her ne kadar yazları gelsek de iyi işler yaptığını duyuyor idik.işin gücün rast gitsin, yolun açık olsun. eğer,kazara bir gün belediye başkanlığı karşıyakaya geçerse (yazılardan zor sıra gelir ama) sana yakışır...

eyüp
eyüp - 12 yıl Önce

sen çamolukta muhtarlar arasında en başarılı çalışkan muhtar olarak gösterilirken neden birden bire istifa ettin anlaşılır degil sen yaptıysan vardır bir bildiğin neyse boşver hayırlısı olsun ama bilesinki bu istifanla siyasi hayatın ve birdaha ne muhtar adaylığı nede benzeri adaylıkların bitmiş oldu daha sana kimse oyda vermez güvenmezyine bırakır derler oy vermezler senin adına hem sevindim hemde üzüldüm bu zamana yaptıgın hizmetler adına teşekkürler allah razı olsun

Ramis Tonbul
Ramis Tonbul - 12 yıl Önce

arkadaşlar genç muhtar arkadaşımızın karşılaşmış olduğu sıkıntıları biliyorum bu istafadan dolayı arkadaşımızı yıpratıcı sözlerle değil morel verecek sözlerle destek verelim Rızvan arkadaşımız gerçekten çalışkan bir insan daha o çamoluğa çook hizmet edecektir...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205