Kimsenin Haddine Değil

Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici satılan hediye araçla ilgili açıklama yaptı.

Kimsenin Haddine Değil
Çamoluk Belediyesi'ne,Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından hediye edilen Ford Transit marka araç satılarak yerine, Mitsubishi marka  çift kabin kamyonet alındı.
Bu satışla ilgili olarak, CHP  Çamoluk ilçe başkanı Mustafa Tatar tarafından  Şebinmedya'ya yaptığı iddia edilen açıklamalar yayınladı.Tatar açıklamada:"Minibüsün halkın hizmetinde ya da Alucra'ya Diyaliz hastalarını taşımak için kullanılabilecek nitelikte olduğunu fakat Belediye Başkanı'nın, aracı kendi rahatı için sattığını" iddia ediyordu.
Biz de bütün bu olanları Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'ye sorduk. Çinici yaptığı açıklamada "Aracı 2009 yılı festivalinde, Halil İbrahim Sürücü Belediye Başkanı Şükrü Genç  beye teklif ediyor sağolsun oda 2010 yılı bal festivalinde bize hediye etti. Ancak bizim minübüse ihtiyacımız yoktu. Başkana da söyledim.  "O da söyleseydiniz ihtiyacınız olandan alırdık"  dedi. Biz de kendisine bu aracı satacağımızı ve ihtiyacımız olan komyonet i alacağımızı söyledik başkan da tamam dedi".diye konuştu. Çinici yapılanların tamamen spekülasyon olduğunu gerçeklerle alakası bulunmadığını, ayrıca Çamoluk'tan Alucra'ya giden diyaliz hastasının olmadığını,olsa bile hergün Alucra'ya dolmuş gittiğini söyledi.
Başkan Çinici;"Bu araçla  ilaçlama yapılacak. Önceden ilaçlama için araç kiralıyorduk şimdi kendi aracımızla yapacağız ve diğer araçlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak (mahsur kalanlar için) dedi.

Kimsenin Haddine Değil

 "Belediyeyi biz yönetiyoruz ,ihtiyaçlarını da biz biliyoruz ona göre de tasarufta bulunuyoruz.  Bu da kimseyi ilgilendirmez ve kimseninde haddine değildir." diyen Çinici; "Araçla ilgili herhangi bir ön koşul da yoktur şurda kullanırsın burda kullanırsın diye. Bizim ihtiyacımız kamyonetti onu aldık. Ayrıca Kamyonetten makam aracı mı oluyor ,bir de bütün herkesi memnun etmek mümkün değil" dedi.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
nugav
nugav - 14 yıl Önce

bir başkan bu lafı söylemesi doğrumu nasıl belediye başkan'ısın sen (kimsenin haddine değil)l bu millet seni buraya oyla getirdiyse oylada göndermeyi bilir. başkan. AKP SP CHP MHP parti farketmez...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205