Köroğlu Derneğinden Evsizlere Sıcak Yemek

Köroğlu Mahallesi Derneği İhh Beyoğlu Temsilciliği ile sokakta yaşayan evsizlere ortaklaşa yemek dağıttı.

Köroğlu Derneğinden Evsizlere Sıcak Yemek

Uluslararası İnsani Yardım Vakfı (IHH) Beyoğlu Temsilciliği  Ramazan ayı boyunca Beyoğlunda  evsiz ve  sokakta yaşayan vatandaşlar için her akşam sıcak yemek uygulaması başlattı.

Her gece  23:00 - 01:00 saatleri arasında  dağıtılan yemeklerin bu günkü 2/05/2020  sponsoru da Çamoluk Köroğlu Mahallesi Derneği oldu.

Yemek giderlerini karşılayan Köroğlu Mahallesi Derneği, ayrıca;  Başkan Davut Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Çukuryurt ile servise çıkıp yemek dağıtımına da yardımcı oldular.

Yaklaşık  iki saat  süresince  Beyoğlu'nun çeşitli bölgelerinde, köprü altında, parklarda ve cami avlusunda yatmak zorunda kalan 110 kişiye  yemek dağıtan Köroğlu MahallesiDernek Başkanı Davut Açıköz ve Yönetim Kurulu Üyesi  Bekir Çukuryurt

organizasyonla ilgili olarak; "bu gibi çalışmaları yakından görmek gerkiyormuş, Bundan sonra bizler bu insanlar için elimizden gelen çabaları göstermeye gayret edeceğiz" dediler.

IHH Beyoğlu temsilciliği de katkı ve desteklerinden dolayı Köroğlu Mahallesi Derneğine ve  Üyelerine teşekkür ederek başka sivil toplum kuruluşlarının da gelip bu çalışmalara ortak olabileceğini söyledi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 02:43

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205