Köroğlu Mahallesinde Yangın

Köroğlu Mahallesinde çıkan yangın, 3 dönüm alanda etkili oldu.

Köroğlu Mahallesinde Yangın

Bu gün Kurban Bayramının birinci günü (20/07/2021) Çamoluk Köroğlu Mahallesinde çıkan yangın, yerleşim alanına gelmeden kontrol altına alındı.

Saat 15:30 sularında Köroğlu Mahallesi Maşat  bölgesinde eletrik trafosunun patlaması sonucu meydana gelen yangın, korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Yerleşim alanına  100 metre mesafede başlayan yangın evlere bir metre kala kontrol altına alındı.

Yangının çıkmasıyla birlikte Çamoluk İtfaiyesine haber veren vatandaşlar, aynı zamanda itfaiye gelene kadar kendi çabaları ile yangını söndürmeye çalıştılar.

Olay yerine itfaiyenin gelmesiyle birlikte, yaklaşık 1,5saatte kontrol altına alınan yangında ölen yada yaralanan olmazken, 3 dönüm alanın çıkan yangından etkilendiği ifade edildi.

Yangın ile ilgili videoyu izlemek için TIKLAYINIZ

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2021, 11:50

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Haydar keleş
Haydar keleş - 3 yıl Önce

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun birdaha böyle olayla karşılaştırması

Yunus karakuş
Yunus karakuş - 3 yıl Önce

Yangını görüp itffaiyeye haber veren kişi olarak yetkililere şunları ifade etmek isterim elektirik direklerinin zemin çevresi toprak veya mıcır olursa bu tarz yangınlara önceden onlem almış oluruz itfaiyeci arkadaşların erken gelip müdahale etmeleri sonucu büyük bir facia önlenmiş oldu Allah beterinden saklasın

Yunus karakuş
Yunus karakuş - 3 yıl Önce

Yangını görüp itffaiyeye haber veren kişi olarak yetkililere şunları ifade etmek isterim elektirik direklerinin zemin çevresi toprak veya mıcır olursa bu tarz yangınlara önceden onlem almış oluruz ( aynı yerde geçen senede maalesef yangın çıkmış ) itfaiyeci arkadaşların erken gelip müdahale etmeleri sonucu büyük bir facia önlenmiş oldu Allah beterinden saklasın

Hacı CANİK ÇAMOLUK Dernek Başkanı
Hacı CANİK ÇAMOLUK Dernek Başkanı - 3 yıl Önce

Köroğlu Mahallesine büyük geçmiş olsun. Bu mübarek günde can kaybı olmayışı sevindirici başta itfaiye personeli ve vatandaşlarımıza emekleri ve özverileri için teşekkürler. Tekrar hayırlı bayramlar. Allah beterinden saklasın inşaallah.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205