Muammer Güleç: Çamoluk'a Sahip Çıkalım

Ak parti İlçe Başkanı Muammer Güleç, Çamoluk'a sahip çıkılmasını istedi.

Muammer Güleç: Çamoluk'a Sahip Çıkalım
 Özellikle son iki aydan itibaren, Çamoluk'un nüfusunu artırmak için yoğun çalışmalar yapılıyor.
Çamoluk Kaymakamlığı, Çamoluk Belediye Başkanlığı, Çamoluk Derneği ve Siyasi Parti teşkilatları, Çamoluk'un azalan nüfusuyla birlikte, ilçelik haklarının tehlikye girmesi nedeniyle, nüfus artırma çalışmasını başlattılar.
2017 yılı sonuna kadar geçerli olacak nüfus çalışmalarında son aşamaya gelindi.
Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç'de bir açıklama yayınlayarak, vatandaşlardan duyarlılık göstermelerini istedi.
Muammer Güleç,  Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte çalışmalarına rağmen, zaman zaman bu çalışmlaradan haberi olmayan ların olduğuna dikkat çekerek, yazılması gerken vatandaşların haberdar edilmesini istedi.

İşte Muammer Güleç'in yaptığı açıklama:

KAMOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Selamın aleyküm sevgili hemşehrilerimiz. Yaklaşık iki üç aydır nüfus konusunda Çamoluk genelinde, İstanbul'uyla, köyleriyle, belediyesiyle,Çamoluk Derneği, Köy Dernekleri Sivil Toplum Örgütleri, esnafları ve muhtarlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle; çaba gösteren tüm Çamoluklulara teşekkür ediyorum. Bu çalışma, sosyal medyada bu kadar yer almasına rağmen, bazen "biz duymadık haberimiz yoktu daha sizden yeni duyuyorum" diyen insanlarla karşılaşıyoruz.
Saygıdeğer hemşehrilerim; Çamoluk sadece yöneticilerin yada, sorumluluk taşıyanların değil. 
Burada, Çamoluk kimliğini taşıyan herkesin, şu son. 15. Günü Allah rızası için iyi değerlendirip, çevrenizde ki yazılmayanları uyarıp, kenarda köşede kalanlara ulaşmanızı bekliyorum.
Bazı haklar kolay kazanılmıyor.
Bizler de, kazanılmış haklarımızı kaybetmeyelim.
Son viraja girmiş bulunuyoruz. Önümüzün ufkumuzun ve geleceğimizin aydınlık olması dileğiyle, hepinizi saygıyla selamlıyorum

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 21:11

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem DZYRT
Adem DZYRT - 6 yıl Önce

Degerli baskanim yapmis oldugunuz calismanizdan dolayi desekurler camoluk da camoluk yesil vadi icin calisan tum yoneticiere tesekur ederiz sasin baskan tasima suyla dahanekadar degirmen cevirmeye calisacagiz sayin yonetici ve baskanlar camoluk yesil vadide insanlarimizi tutmak icin kalici puroceler yapilmali gerekir birde koylerde yasayan yaslilik insanlarimiz ve emekli insanlarimiz camoluk merkeze yakin kisin barinacagi hizmet alacagi yatan mimari 100 150 konutluk, bir yer yapisa koparatif usulu buraya herkes almak isder emeklilerimiz isdanbula kesinlikle gelmek isdemez benimde Boyle bir fikrimvar hersey camoluk yesil vadi icin sagilar

Orhantorun
Orhantorun - 6 yıl Önce

Giresunun parlıyan yıldızı çamoluk asahip cikalim muhtarlar ve dernek başkanların çabaları boşacikmaz en az 15 000 bini gececeni tahmin ediyorum geçmesi lazım duyarli olalım bazı emeklilerse 8 ay koyde duruyor nufusuburda bukisilerin nufusu koyde kalmasilazim

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 6 yıl Önce

üretim -- üretim.... festivalleri bırakalım, fidan dikelim.... 10 sene sonra yörenin ekonomisi yükselsin.. ege yöresi gibi, bizim yöreyede dut dikelim.... dut festivalini beş sene sonra yapalım. festivaller siyasilerin şovuna dönüştürülmesin...en iyi ürünü eli nasırlı köylü kardeşimize hediye edelim.. dut projesi gerçekleşirse ilçenin nüfus sorunu ortadan kalkacaktır. çamoluk ilçemize beş tane banka, üç tane alış veriş merkezi,tam teşekküllü hastane... işte on sene sonraki çamoluk.... üretim olursa bunların hepside hayel değil... artık yeni projelere yeni fikirlere sayğı duyulması gerekiyor..bu yörenin boş vaadleele, cilalı sözlerle boşa geçirecek vakti yok.... son söz olarak, gelecek tarımda diyorum, kalkınmanın yolu tarımdır..

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205