Şebinkarahisar Belediye Başkanı Vefat Etti.

Amansız hastalıkla mücadele eden Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı vefat etti.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Vefat Etti.

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle görevinden ayrılıp tedavi gören Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılnacı'dan acı haber bu gün geldi.

25 Temmuz 2022 pazartesi günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklanan Şahin Yılancı 51 Yaşında evli ve 3 çocuk babasıydı.

Ak Parti'den 2009 yılında seçime giren ve 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Şahin Yılancı'nın naaşının Şebinkarahisar'da toprağa verileceği açıklandı.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği cenaze programı ile i,lgili bir açıklama yayınladı.

Yayınlanan açıklamada

"Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar Kıymetli Dostlarımız,

Şahin Yılancı başkanımızın cenazesi yarın salı günü saat: 11.00'de Ümraniye İlim sarayı Camiinde (inkılap Hatip Caddesi No:1 Ümraniye) kılınacak cenaze namazından sonra saat 12.00'de aynı caminin önünden Şebinkarahisar'a hareket edilecektir.

Derneğimizin tertip ettiği araçlarla cenazeye katılmak isteyen hemşerilerimizin Ümraniye İlim Sarayı Camiinde saat:11.30'da hazır olmalarını önemle rica ederiz" denildi

Cenazeye gidecek olanların Dernek Sekreteri .  Ali Sutcu ile 05322919153 bu numaradan irtibata geçmeleri istendi.

Kibar ve beyefendi kişiliği ile tanınan Şahin Yılancı'nın vefat haberi Şebinkarahisar ve çevre ilçelerde büyük üzüüntü ile karşılandı.

Şahin Yılancı'nın 27 Temmuz Çarşamba günü Şebinkarahisar'da son yolculuğuna uğurlanacağı açıklandı.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz ve Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te, Şahin Yılancı'nın vefatı nedeniyle birer başsağlığı mesajı yayınladılar.

3 dönemdir  belediye başkanlığı görevi yapan Şahin Yılancı'nın yerine İhsan Cağcağ belediye başkan vekili olarak görev yapıyordu. 

Çamoluk Haber olarak, merhum Belediye Başkanı Şahin Yılancı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 19:56

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman Tonbul
Osman Tonbul - 2 yıl Önce

Allah rahmeteylesin

Necatı domruk
Necatı domruk - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205