Ulaştıma bakanı Binali Yıldırım Giresun da

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çeşitli Açılışlarda Bulunmak Üzere Giresun'a Geldi. Helikopterle Giresun Liman Sahasına İnen Bakan Yıldırım, Giresun Valisi Mustafa Yaman'ı Makamında Ziyaret Etti. Bir Süre Vali Yaman'la Sohbet Eden Bakan Yıldırım, Kendisinden Giresun

Ulaştıma bakanı Binali Yıldırım Giresun da

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, çeşitli açılışlarda bulunmak üzere Giresun'a geldi.

Helikopterle Giresun liman sahasına inen Bakan Yıldırım, Giresun Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti. Bir süre Vali Yaman'la sohbet eden Bakan Yıldırım, kendisinden Giresun hakkında bilgi aldı. Ziyarette Vali Yaman, Bakan Yıldırım'a kemençe ve çeşitli hediyeler verdi.

Bakan Yıldırım, daha sonra Çıtlakkale Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çıtlakkale Merkez Seyyid Mehmet Paşa Camii'nin açılışına katıldı . Karadeniz Sahil Yolu 'nun yapımı sırasında mevcut caminin yıkılarak yenisinin yapıldığını ifade eden Yıldırım, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Bakan Yıldırım, Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin açılışına katıldı . Okulun açılışını yapan Yıldırım, yetkililerden okul hakkında bilgi aldı. Açılışın ardından Yıldırım, bir restaurantta yemek yedi. Bakan Yıldırım'a burada, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor yöneticileri tarafından adının yazılı olduğu forma hediye edildi. Yıldırım, ardından Tirebolu ve Doğankent ilçelerine geçerken, buralarda da çeşitli açılışlara katıldı .
Kaynak:haberler.com//www.giresungazete.net/upload/resimler/85F_bakan_yildirim_grs-okul001.jpg

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205