Veysel Ekmen' İller Bankasından ayrıldı

İller Bankası Başkan Vekili Veysel Ekmen'in görevinden ayrıldığı bildirildi.

Veysel Ekmen' İller Bankasından ayrıldı

 Çamoluk Yeniköy nüfusundan olan İlçemizin yetiştirdiği en yetkili bürokrat olan Veysel Ekmen'in, İller Bankasında ki Başkan Vekiliği görevinden ayrıldığı açıklandı.
Özellikle Savaş Akarçeşme'nin Belediye Başkanı olması ile birlikte, Çamoluk'a yapılan yatırımlarda ciddi katkısı olan Veysel Ekmen'in, ve İl Bank Yönetim Kurulunun komple değiştirildiği açıklandı

İller bankasında ki bu görev değişikliğinin,ne için yapıldığına dair, henüz bir açıklama yapılmadı.

Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 11:49

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Türkiyem
Türkiyem - 7 yıl Önce

burada yorum yapanların hepsi veysel'den nemalandıkları aşikar yoksa haberde adamı şuçlayıcı bir kelime falan yok adamın ayrıldığı söyleniyor gayet normal bir yazı ama beslemeler hemen zıplıyorlar. :))

Çamoluk lu
Çamoluk lu - 8 yıl Önce

Yorum yok zaten kimsede yazmamış çok da önemli değil önemli olsaydı herkez bir şey ler yazardı. Bilmem anlatabildim mi

Vatan Evladı
Vatan Evladı - 8 yıl Önce

madem adı soyadı olmayan yorumlar yayınlanıyor bende yazayım. bu imalı ucu açık haber anlayışınızı beğenmiyorum. yukarıdaki haber metnini ele aldığımızda kahve köşelerinde ki muhabbetleri anımsatıyor. çamoluğun yetiştirdiği en yetkili bürokrata neden bir ziyaret yapıp da işin aslını öğrenmiyorsunuz. neden kulaktan dolma laflarla kişilere karşı imalı haber yapıyorsunuz. bu tarzı değişitmenizi önemle rica ediyorum. küçücük ilçede bunların yaşanması hiç hoş olmuyor.

stefan28
stefan28 - 7 yıl Önce

haberlerinizi anlatış tarzınız asparagas ve çamur at izi kalsından başka hiçbirşey değil,bilmeden yazmayın,biliyorsanızda açı açık haber yapın işiniz bu değilmi?sayın editör bu haberler sizin onayınızdan geçiyor değilmi?

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205