Yangın Alucra'da Can Aldı

Alucra'da 2,5 yaşındaki çocuk yangından can verdi.

Yangın Alucra'da Can Aldı

 


Alucra Yunus Emre Mahallesi Adliye Lojmanları arkasında bulunan müstakil evde gece saatlerinde nedeni henüz tespit edilemeyen yangında evde ki  2,5 yaşındaki Muhammed Aksu Karslıoğlu yaşamını yitirdi.

Özgür Karslıoğlu'na ait 2 katlı evde çıkan yıkan yangında anne kurtarılırıken 2,5 yaşındaki  çocuk yangında kurturalımadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırma sonununda  minik Muhammed'in naşı , otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

"Yangının gece saat 03:00 gibi elektrik sobasından çıktığı, yangın sonucunda 2 katlı binanın tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Annenin yangın ilk çıktığı esnada komşuları tarafından kurtarıldığı fakat 2,5 yaşındaki Muhammed'in alevler ve aşırı dumandan dolayı kurtarılamadığı belirtildi. Aile reisi Özgür Karslıoğlu'nun ise askerde olduğu, evde annesi ve çocuğunun yaşadığı açıklandı. İtfaiye ekip amiri Ertuğrul Bingöl'ün de yangın dumanından zehirlenmesi sonucu Giresun İlhan Özdemir Devlet hastanesinde tedavi altına  alındığı bildirildi.

Kaynak: Alucra Haber

z.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205