Yaşabey'den Açıklama

Birlik beraberlikmi? haberimizin yayını üzerine Çamoluk dernek başkanı Sn.Yaşabey Kalebaşı telefonla arayarak açıklamalar da bulundu.

Yaşabey'den Açıklama

Birlik beraberlik mi? haberimizin yayını üzerine Çamoluk Dernek başkanı Sn.Yaşabey Kalebaşı telefonla arayarak açıklamalar da bulundu.
Haberimiz de geçen bazı konulardan rahatsızlığını dile getiren Yaşabey Kalebaşı;bizim Çamolukta vatandaşlar arasın da ayrım yapma gibi bir düşüncemiz asla olamaz,tabiiki bütün Çamolukluyu memnun etmek mümkün değil ama azami olarak memnun etmeye çalışıyoruz.Bizim de hatalarımız olabilir biz de hata yapabiliriz ancak hata yapmamaya gayret gösteriyoruz  dedi.Açıklamasın da Başkan Kalebaşı; geleceği kurtarmak için geçmişte yapılan bazı şeylere takılmamak gerek dedi.Kalebaşı medyanın da Çamoluklu arasına ayrılık sokabilecek konular dan uzak durması gerektiğini ve Türkiye de Çamoluk'un bir tane olduğunu hepimizin Çamoluk'lu olduğunu dile getirerek daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.
Çamoluk Haber Notu:
Sn Başkan Yaşabey'in telefon da yaptığı  Çamolukla ilgili olan görüşlerine tamamen katılıyoruz. daha önceki bir haberimizde de Çamoluk'lu arasındaki ayrılıkların son bulması için Yaşabey'in gayretleri olduğunu ifade etmiştik.Bizim yazdıklarımız da tamamen halk arasın da konuşulan,yorumlanan ve onların olayları nasıl algıladığının bir yansımasıdır. Yazdıklarımızla ilgili 1- Abdullah Kürkçü 5 Kez anons ediliyor plaket veriliyor da neden diğer meclis üyesi hiç gündeme gelmiyor dedik. 2- Sn. Nurettin Canikli'nin Çamoluk ta hep kendi çevresini muhatap kabul etme neticesinde de halkın tepki gösterdiğini belediye seçimleri ile örnek verdik. Daha önceki yönetimlerin festivalden Numan Kurtulmuş gelecek diye(o zamanki yönetim güvenlik gerekçesiyle kaymakamlık iptal etti diyor ama halk arsındaki algılama bizim dediğimiz gibi) tepki olarak çekildiklerinden, vatandaşın bursla ilgili olan geceye ve İstanbul da yapılan kır gezisine ilgi göstermediğini yazdık.Tabiiki bunların Yaşabeyle ilgisi yok ama yönetimler de devamlılık esas olduğun dan bir önceki yönetimin  yaptığı hatanın sonucunu bir sonraki yönetim çekebiliyor.Ayrıca tarafsız, dürüst bir medya insanlara ve olaylara ayna tutar ve yansıtır.Herkes aynada kendisini görür hatasıyla sevabıyla, Aksi var olanı gerçeğinden farklı  gösteren lunaparktaki güldüren aynalar gibi olur .
Biz düz ayna  olmaya talibiz gerçeğin de ne varsa yansıtılanda da onu görebilmek adına.Tabiiki bizlerde de hata olabilir,yanlış bilgiler verilebilir bizlerede (Her nekadar teyit etmeye çalışsak da olabilir) gerçeği söylendiğin de biliriz. Biz hatamızdan dolayı özür de dileriz ve bunu bir erdem sayarız.  
Çamoluk Haber olarak  Yaşabey'e eleştirilerini bizzat kendi kelimeleri ile bize ulaştırdığı için teşekür ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205