Zağpa Yolunda Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

Çamoluk İstanbul arasındaki mesafeyi kısaltacak yolda genişletme çalışmaları tamamlandı.

Zağpa Yolunda Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

 İller Bankası  tarafından aktarılan ödenekle yapımına başlanan Çamoluk İstanbul arasını kısaltacak Zağpa yolunda genişletme çalışmaları tamamlandı.
9 Kilometrelik bir alanı kaplayan genişletme çalışması sonucunda yol, büyük araçların da rahatlıkla gidip gelebileceği bir konuma kavuştu.
8 ila 10 metrelik genişliği sahip olan yolun tamamlandığında, Çamoluk İstanbul arasında ki yolcu taşımacılığının bu yol üzerinden yapılabileceği dile getirildi.
İhalesi ve takibinin Çamoluk Kaymakamlığı tarafından yapılan yoldaki son durum hakkında Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Kemal Karahan;

"İlçemizi en yakın şekilde Erzincan-Suşehri karayoluna bağlayan ve Sarpkaya köyümüzden geçen grup yolunda yapılan genişletme çalışmalarında sona gelindi.

Finansmanı İlbank tarafından karşılanan ve ihale, kontrol ve takip işlemleri Kaymakamlığımızca yapılan çalışma sonucunda 9 km'lik yolun tamamında; otobüs ve tırların da rahatlıkla kullanabileceği, 8-10 metre genişliğinde bir yola kavuşuldu.

Yaz sezonu bitmeden asfalt temel malzemesini sermeyi ve önümüzdeki sene için de asfaltlama çalışmasını planladığımız bu yolda büyük emekleri olan; başta Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ve İlbank yönetim kurulu başkan vekilimiz Sayın Veysel Ekmen'e ilçemiz halkı adına şükranlarımı sunarım"dedi.

Çamoluk Haber olarak bu yolun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 18:23

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205