Çamoluk-İstanbul Artık Daha Yakın

Yeni yapılan çalışmayla birlikte Çamoluk İstanbul, dahada yakınlaştı.

Çamoluk-İstanbul Artık Daha Yakın
Çamoluk'u Sivas erzincan karayoluna bağlayan,Sarpkaya(Zağpa) gurup yulunda, yol genişletme çalışmaları başladı.
çamoluk kaymakamlığı tarafından ihalesi yapılarak çalışmalara başlanan yolun ödeneği 

İller Bankası tarafından karşılanıyor.

 500.000TL'ye malolan yolun 9 Km'lik Çamoluk Kısmı için çalışmalar başlatılırken,Sivas sınırları içerisinde kalan kısmı8 içinde İller Bankası tarafından 250,000 TL'li ödenek ayrıldığı,en kısa sürede burada da çalışmaların başlayacağı açıklandı.
Yolun yapılması ile birlikte, Çamoluk İstanbul arasının yaklaşık 20 Km daha kısalacak. 

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan,Konu ile ilgili olarak,  Sosyal Medya hesabından açıklama yaptı.

Kemal Karahan yaptığı açıklamada,Yolun baştan sona kadar olan kısmında yapılan çalışmalarla yol genişliğinin 8 metreye çıkacağını açıkladı.

Çamoluk kaymakamı Kemal Karahan açıklamasında;

"İller Bankası'ndan ayrılan 500.000 TL ödenekle, Kaymakamlığımızca ihalesi yapılan bu çalışma ile birlikte; 9 km'lik yolun tamamında, 8 metre genişliğinde ve karayolu standartlarında bir yol ile kaliteli bir ulaşım hizmeti sunulacak.

Ayrıca; İller Bankası tarafından, bu yolun ilçemiz sınırları dışında kalan kısmı için ayrılan 250.000 TL ödenek de önümüzdeki günlerde kullanılarak Yaylaçayı köyü sınırlarındaki 2 km'lik yolda da genişletme ve asfaltlama çalışması yapılacak. Yaz mevsimiyle birlikte tamamlamayı planladığımız genişletmenin ardından asfaltlama çalışmalarına hız verilecek.

Bütün bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği geçen Gümrük ve Ticaret eski bakanımız Sayın Nurettin Canikli ve İller Bankası Başkan Vekili sayın Veysel Ekmen'e, ilçemiz halkı adına teşekkür ederim"dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 23:02

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205