Çamoluk'lu Sporcu Fenerbahçe'ye Transfer Oldu.

Adana Bölgesi Atletizm sporcularından Sırıkla atlamada Türkiye Şampiyonu Demet Parlak ‘ın Fenerbahçe Spor kulübüne transferi gerçekleşti.

Çamoluk'lu Sporcu Fenerbahçe'ye Transfer Oldu.

 
Adana Bölgesi Atletizm sporcularından Sırıkla atlamada Türkiye Şampiyonu  Demet Parlak ‘ın Fenerbahçe Spor kulübüne transferi gerçekleşti. Atletizm sporcusu olan Demet Parlak, Basın İlan Kurumu Adana Şubesi’ nin başarılı elemanlarından Cemil Parlak’ın kızıdır. Sırıkla atlamada Türkiye’nin en önde gelen isimleri arasında yer alan, Giresun ili Çamoluk Pınarlı köyü sakinleri başarılı sporcu ile haklı bir başarı gururu yaşıyorlar. Spor camiasına büyük değerler yetiştiren Adana, Bu seferde Çamoluklu Demet’i yetiştirerek Fenerbahçe kulübüne kazandırmış oldu.
Demet Parlak Adana eski valisi İlhan ATIŞ'tan ödülünü alıyor.
Spor kamuoyunda özellikle Atletizm alanında bundan sonrada büyük ödüller beklediğimiz Demet Parlak’a Çamoluk Haber olarak başarılar diliyoruz.
Haber ve Fotoğraf :Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürlüğü

YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin Parlak
Engin Parlak - 12 yıl Önce

Sevgili yeğenim YApmış olduğun başarılar beni ve tüm köyümüzü -İlçemizi gururlandırdı başarılarının devamını diliyorum .Yolun açıkolsun.

CEMİL PARLAK
CEMİL PARLAK - 12 yıl Önce

TEŞEKKÜRLER ÇAMOLUK HABER ADANA'DAN TAKİP EDİYORUZ SİZİ.. BU GÜZEL SİTENİZDEKİ YAYINLARDAN DOLAYI BİZDE PARLAK AİLESİ OLARAK SİZLERE BAŞARILAR DİLİYORUZ. HERŞEY ÇAMOLUK İÇİN...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205