Çamoluklular Üsküdar'da buluştu

Çamoluk ve Üsküdar Belediyelerinin düzenlediği gecede,Çamoluklular bir araya geldi.

Çamoluk ve Üsküdar Belediyesinin  23 Ekim 2015 Cuma akşamı, Üsküdar Mehmet Çakır Spor Tesislerinde düzenledikleri gecede Çamoluklular bir araya geldiler.

Saat: 20:00'da başlayan geceye İstanbul'da ki Çamolukluların yanında,Çamoluk'tan da katılımın olduğu gözlendi.

Geceye,Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı ve Giresunlular Federasyonu Başkanı Hasan Turan, İllerbankası Başkan Vekili Veysel Ekmen, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Çamoluk İl Genel Meclis Üyeleri,
Çamoluk Belediye Meclis Üyeleri, Çamoluk Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanında, Köy Dernek Başkanları ve vatandaşlar katıldılar.

Gecede ilk olarak başka bir progma katılacağı açıklanan, Milletvekili Adayı Hasan Turan konuşma yaptı. Hasan Turan konuşmasında,
Giresunlular olarak birlik olmak gerektiğini söyleyerek 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Hasan Turan; "1 Kasım  seçimleri için diğer partilerin listelerinide inceledim. Listelerde seçilecek yerde hiçbir Giresun'lu aday yok Ak Parti haricinde" dedi.Diğer partilerin  Giresunluları birer oy deposu olarak gördüğünü açıklayan Hasan Turan,kendisinin Ak Parti listesinde seçilecek yerde olduğunu ve tüm hemşehrilerinin bunu göz önünde bulundurarak oy kullanmalarını istedi.
İstanbul 1. bölgede iki Giresun'lu adayın olduğuna dikkat çeken Hasan Turan, bu seçimde Giresn'lu adaylara oy verildiği takdirde bundan sonraki seçimlerde diğer partilerin de Giresun'lu adaylara gereken önemi vereceklerini söyledi.

Hasan Turan'ın konuşmasından sonra,program Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda ilk olarak sözü Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme aldı.
Akarçeşme yaptığı konuşmada, seçimlerden önce Üsküdar'da yine bir gece düzenlendiğini ve bu gecede; "41 proje kırkbirkere maşallah" dediklerini ancak birçok kimsenin kendilerini ciddiye almadığını söyledi.

Bugün itibari ile açıkladıkları projelerin bir kısmının hayata geçtiğini bir kısmınıda proje aşamasında olduğunu açıkladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e, Çamoluk'a yaptırdığı otogar için teşekkür eden Savaş Akarçeşme, kendisine en büyük desteği Veysel Ekmen'in verdiğini açıklayarak ona da teşekkür etti.

Savaş Akarçeşme'nin uzun konuşmasından sonra,İller Bankası Başkan Vekili Veysel Ekmen Söz aldı.
Veysel Ekmen Çamoluk'un yıllardır hasret olduğu bir yönetime kavuştuğunu söyleyerek Savaş Akarçeşme'ye teşekkür etti.

Konuşmasında Sultan 2. Abdulhamit ile ilgili de bilgiveren Ekmen,Abdulhamitin İmparatorluk için büyük fedakarlıklar yaptığını ve Osmanlı Devletine bir çok yenilikler kattını dile getirdi.

Sonunda Abdulhamit'e istibdatçı,diktatör gibi sıfatların verildiğini bu günde aynısının Cumhurbaşkanı için söylenediğine dikkat çekti.

Son olarak söz alan Üsküdar Bellediye Başkanı Hilmi Türkmen'de yaptığı konuşmada;Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Eyüp Sulntan Camiinde 
Sabah Namazında biraraya geldiklerini ve sonrasında değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

Türkmen Başbakan Ahmet Davutoğlunun kendilerine 7 Haziran seçimleri sonrasında İsrail askerlerinin seçim sonuçlarına nasıl sevindiklerini ve kutlama yaptıklarını söyleyerek,"Türkiye nere İsrail nere" diyerek seçimde Ak Partinin kaybetmesine kimlerin sevindiğini görmek lazım dedi.
konuşmasından sonra, Üsküdar Belediye Başkanı na  Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme tarafından"Çamoluk Balı" hediye edildi.
Yine Üsküdar Belediye Başkanına,Çamoluk'lu ve Ak Parti Üsküdar  Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dağıtmaç'ın kitabı,Murat Dağıtmaç tarafından takdim edildi.

Geceye katılım beklenenin altında olurken, bunun sebeplerinin de, olumsuz hava koşulları ve İstanbul'da ki Cuma trafiği olduğu açıklandı.

Gecede; Çamoluk'a yapılan hizmetlerin tanıtıldığı bir film de gösterildi.

Çamoluk Tanıtım Filmini izlemek için

Çamoluk Haber






Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 08:56

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205