Çamoluktan Pakistan'a 100 Kurban

Çamoluk Derneği düzenlediği organizasyonla Pakistanda Kurban kesecek.

Çamoluktan Pakistan'a 100 Kurban
Çamoluktan Pakistan’a 100 Kurban
 
Çamoluk Derneğinin düzenlemiş olduğu organizasyon ile Bu Yıl Kurbanları Pakistan da Kesecek
Çamoluk Derneği Bu yıl Kurbanlarımızı Pakistanda Keselim kampanyasında şu ana kadar yaklaşık 100 hisse Kurban toplandığı açıklandı.
Kardeş ülke Pakistan'ın yaşadığı Yüz Yılın afeti olarak anılan sel felaketinde binlerce insan hayatını kaybetmiş milyonlarca insan ise mağdur olmuştu. Bu mağduriyetler'in giderilmesinde bir katkıda bizden olsun diyen Çamoluk Derneği Uluslararası insani yardım vakfı IHH ile işbirliği yaparak bir çalışma başlatmıştı.
Konu ile ilgili Çamoluk Haber’e açıklamalarda bulunan Çamoluk Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşı; Kampanyayı başlattıkları günden itibaren toplanan Kurban Hisselerinin 100 ‘e yaklaştığını son güne kadar bu sayınının Yüzü bulacağını açıkladı., Ayrıca Yaşabey Kalebaşı tam kesin olmamakla birlikte 3 ila 4 adet te ev yapacaklarını söyledi.Evlerin yerel mimariye göre yapılacağını açıklayan Dernek Başkanı, Bir evin maliyetinin 5000 Dolar olduğunu açıkladı. Kalebaşı 15 Kasım 2010 günü yola çıkacaklarını ve Kurban Bayramı süresince Pakistan da bulunacaklarını bildirdi.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205