DP Genel Başkanlığına Giresunlu Aday, Ergun Özdemir

Demokrat Parti'nin 6 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan Kurultayında DP Genel Başkan Yardımcısı, Giresun eski milletvekili Ergun Özdemir, DP Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 DP Genel Başkanlığına Giresunlu Aday, Ergun Özdemir

 

Demokrat Parti’nin 6 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan Kurultayında DP Genel Başkan Yardımcısı, Giresun eski milletvekili Ergun Özdemir, DP Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

Giresun'un gelmiş geçmiş en fazla hizmet eden siyasetçisi olarak gösterilen Ergun Özdemir'in ,Demokrat Parti Genel başkanlığına aday olması sevinç ile karşılanırken, Özdemir’e tabandan yoğun bir desteğin olduğu gözlendi.

 

Demokrat Partide şu an için 4 kişi resmi olarak adaylığını açıklarken, Bu adaylar DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, DP Genel Başkan Yardımcısı Ergun Özdemir, Osman Çilsal (Kayseri) ve Gültekin Uysal(Afyonkarahisar).

 

DP Genel Başkan Adayı Ergun Özdemir, kurultay ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Demokrat Parti’yi iktidara hazırlamak üzere kadrolarını kurmak istediklerini ve bunu parti üyeleri ve halkın desteğiyle uygulayacaklarını belirterek, DP Genel Başkanlığı’nı delegelerin desteğiyle kazanacağını söyledi.

 

6 Mayıs  2012 Pazar günü Ankara Büyük Anadolu Hotel’de gerçekleşecek olan kurultayda partiye kayıtlı 1200 delege, Genel Başkanlık seçiminin yanı sıra, 50 Genel İdare Kurulu Üyesi 70 Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve 21 Disiplin Kurulu üyesini belirlemek için oy kullanacak.

Giresunhavadis.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205