Giresun İl Nüfus ve Vatandaşlık Personeli Deprem Bölgesinde Gönüllere Dokunuyor

Giresun İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü personeli gönüllü olarak deprem bölgesinde hizmet veriyor.

Giresun İl Nüfus ve Vatandaşlık Personeli Deprem Bölgesinde Gönüllere Dokunuyor

6 Şubatta meydana gelen ve 11 ilimizde, büyük maddi hasara, binlerce can kaybına  sebep olan deprem nedeniyle, tüm ülke, bölge insanının yaralarını sarabilmek için seferber oldu.

Her meslekten ve her branştan insanların  akın ettiği deprem bölgesinde, devlet dairelerinde vatandaşların işlerinin daha hızlı yapılabilmesi için de  gönüllü bir çok personel de bölgeye gitti.

 Bu giden gönüllülerin arasına, 23 şubatta  2023 tarihinde, Giresun İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü personeli de katıldılar.

20 kişilik ekip ile Hatay Valiliğinde,   vatandaşların  nüfus ve diğer işlemlerinin daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için görev aldılar.

Daha önce  Çamoluk ilçe Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ali Yılmaz'ında yer aldığı ekip, gece gündüz, mesai mefhumu gözetmeden depremzede vatandaşların işleri için çalışıyorlar.

Giresun İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Müslüm Turgut'da bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Giresun'dan giden ekip,  Hatay İl Merkezi başta olmak üzere,, Antakya,  Defne, Belen, Altınözü ve Samandağ ilçelerinde görev aldılar.

20 kişilik ekiple görev yapan  ve 10 Mart 2023 cuma gününe kadar bölgede kalacak olan gönüllü personeller, bölgede depremzede vatandaşlara hizmet etmekten memnun olduklarını dile getirdiler.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2023, 11:07

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205