GİRESUN'DA TAŞ OCAĞINDA KAZA : 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Giresun'un Doğankent ilçesinde, bir taş ocağında dinamit patlatılmasının ardından işçilerin üzerine kaya düşmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise hafif yaralandı.

GİRESUN'DA TAŞ OCAĞINDA KAZA : 1 ÖLÜ, 1 YARALI
Giresun'un Doğankent ilçesinde, taş ocağında dinamit patlatılmasının ardından meydana gelen heyelanda, üzerlerine kaya düşerek hayatını kaybeden bir işçi ile yaralanan 2 işçinin kimlikleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Güvenlik köyü yakınlarındaki taş ocağında, dinamit patlatılmasından sonra heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya, dinamit patlatılan alana çalışmaya giden işçilerin üzerine düştü. Kazada işçilerden Mustafa Yıldırım (43) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan işçiler Murat Ayman ile Salim Bayram, çevredekiler tarafından kaldırıldıkları Doğankent Sağlık Ocağındaki tedavilerinin ardından Tirebolu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Mustafa Yıldırım'ın cesedi, çevredekilerin yardımıyla kayanın altından çıkarıldı. Cesedin, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yapacağı incelemenin ardından otopsi için morga kaldırılacağı bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205