HER ŞEY ÇAMOLUK İÇİN

Çamoluk haber olarak Çamoluk beldiye başkanıo Sn.Özcan Çinici beyfendiyi makamında ziyaret ettik

HER ŞEY ÇAMOLUK İÇİN
HERŞEY ÇAMOLUK İÇİN
 
Çamoluk haber olarak Çamoluk beldiye başkanı Sn.Özcan Çinici beyfendiyi makamın da ziyaret ettik.
Bizlerle yakından ilgilenen başkan Çinici Çamoluk için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını söyledi.
Başkan Çinici;Beni Çamoluk ve Çamoluklu ilgilendiriyor diyor ve bu topraklarda büyüdük,bu tapraklara ,bu topraklarda yaşayan Çamoluklulara hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum dedi. Göreve geldiği günden bu güne birçok hizmetler yaptığını anlatan Başkan Çinici;Öncelikle Çamoluk Hürriyet mahallesi ve birçok yerine çöp konteynırları koyduklarını,aynı zamanda TOKİ için 4500 m²arsa tahsisi yaptıklarını söyledi.Ayrıca TOKİ için 179 müracaatın yapıldığını belirten başkan Çinici İlerdeki projeler olarak ta büyük bir kültür merkezi olduğunu bunu en kısa zamanda faaliyete geçireceklerini bildirdi.
Yine Çamoluk ta ticari taksi ruhsatı verdiklerini bu taksilerin de Çamolukluya kaliteli hizmet verdiklerini,vatandaşında bu hizmeti hak ettiğinin belirten  başkan: Şimdi ise yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını festival hazırlıklarıyla uğraştıklarını festivali, Çamoluk Kaymakamlığı,Çamoluk Arıcılar Birliği ve Çamoluk derneği ile birlikte yaptıklarını,festival' in 30 Temmuzda başlayıp üç gün süreceğini bildirdi.
Çamoluk un bir çok sorunu olduğunu bunları da sabır ve kararlılıkla çözeceklerini ancak geçmiş dönemde 4000 nüfus’a göre ödeme verildiğini şimdi ise 2000 nüfus’a göre ödeme verildiğini bunlara rağmen sorunların üstesinden geleceğini belirtti. Bizde Başkan’a işlerin de başarılar diliyor ve bize zaman ayırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205