Kutluca Köyünden Sarıgül’ Plaket

Çamoluk Kutluca Köyü Derneği, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e Teşekkür Plaketi verdi

 Kutluca Köyünden Sarıgül’ Plaket

 

Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e plaket verdi.

 

Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5 Mayıs 2012 Cumartesi  ve 6  Mayıs 2012 Pazar Günü  Çanakkale Şehitliğine düzenledikleri gezide kendilerine otobüs tahsis ederek yardımcı olan,Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e, teşekkür için bir plaket verdi.

18 Mayıs 2012 Cuma günü Erzincan ili iliç İlçesi Küçükarmutlu Köyünün düzenlediği   “Sıla” gecesine davetli olarak katılan, Kutluca Köyü Dernek Başkanı Kazım Karaçoban, burada düzenlenen törenle  Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e plaketi takdim etti.

 

Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Karaçoban tören sırasında yaptığı konuşmada, Düzenledikleri Çanakkale Gezisi için bir çok belediyeye müracaat ettiklerini ancak bu müracaatlarına birçok belediyenin olumsuz cevap verdiğini, bir tek Şişli Belediyesinin olumlu cevap vererek  kendilerine bir otobüs tahsis ettiğini söyledi.

Mustafa Sarıgül’ün kendilerine değil bir çok Sivil toplum örgütüne yardımcı olduğunu söyleyen Karaçoban bu nedenle Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’de yaptığı konuşmada, Çamoluk’a gittiğini ve Çamoluk’un yaylalarının çok güzel olduğunu dile getirdi.Sarıgül hayır yapanların hayırla yadedildiklerini,kendilerine verilen bu plaket’in çalışma şevklerini arttırdığını söyleyerek Dernek Başkanına teşekkür etti.

 

Çamoluk Haber




 

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
tam da bu
tam da bu - 12 yıl Önce

elhamdurilah kazım bey de sonunda hidayeti buldu. bi de sakalı kesse tam olacak.

erdem
erdem - 12 yıl Önce

"elhamdurilah kazım bey de sonunda hidayeti buldu. bi de sakalı kesse tam olacak." diye yorum yazan değerli arkadaş siz önce "elhamdülillah" yazmayı bir öğrenin sonra sünnete sakala laf etmek haddinize düşerse yine konuşursunuz

erdem erdemli ol
erdem erdemli ol - 12 yıl Önce

erdemcim canım, ben haşa sakala laf etmedim. kazım'ı tebrik ettim. "ne güzel hidayeti bulmuş" dedim.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205