Şebinkarahisar İstiklal Çeşmesi Miniatürk'te Milyonlara Akacak!

Şebinkarahisar'ın simgelerinden birtanesi 1927 yılında Kurtuluş Savaşı’nın anısına ve cumhuriyetin kuruluşuna izafeten yaptırılan tarihi İstiklal çeşmesi, yılda yaklaşık 1 Milyon ziyaretçisi olan Miniatürk'te misafirlerine akacak.

Şebinkarahisar İstiklal Çeşmesi Miniatürk'te Milyonlara  Akacak!

Miniatürk' te yerini alan çeşme projesi Şebinsiad genel başkanı Müjdat Karayılan ve yönetimi aralıksız çalışmaları ve Şebinkarahisar STK destekleriyle sona gelindi.

3 Eylül Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen tarihi İstilal çeşmesi görkemli açılışla ziyaretçilerine merhaba dedi.

GİRESUN'A AİT İLK VE TEK SİMGE! 

Giresun'a ait ilk ve tek tarihi İstiklal çeşmesi yerini aldı. Şebinkarahisar kalesi için de düğmeye basıldı. Yetkililer en kısa zamanda kalemizi de burada sergilemek için var gücümüzle cabalacağız denildi.

Açılışa, Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Kadir Aydın,Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk ,AK Parti ilçe başkanı Nejat Okuyar , İBB Meclis üyesi Bora Kılıç, merkez Valisi Nurullah Kalkancı,SEBİN SİAD başkanı Müjdat Karayılan, Giresun federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek SEBİN SİAD eski Başkanı Altan Güneş, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Bayram Korkutacak, Şebinkarahisar Belediye spor kulübü Başkanı Bayram Karaman,Giresun vakfı başkan yardımcısı Av. H.Arif Ayık,Çeşme mimari Ramazan usta, Köy Dernek Başkanları ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi 

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2022, 00:23

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205