Şebinkarahisar'lı Kayıp Mühendis Yiğit Acar'dan Hala Ses Çıkmadı!

Mısır'ın Suez Limanı'ndan çalıştığı gemiden kaybolan 24 yaşındaki mühendis Yiğit Acar'dan 16 gündür haber alınamıyor. Acar'ı geminin gittiği rota üzerinde arama çalışmaları devam ediyor.

Şebinkarahisar'lı Kayıp Mühendis Yiğit Acar'dan Hala Ses Çıkmadı!

Mısır'ın Suez Limanı'ndan hareket eden gemide 4'üncü mühendis olarak çalışan Şebinkarahisar'lı hemşehrimiz, gemi ve makine mühendisi 24 yaşındaki Yiğit Acar'ın 7 Eylül Çarşamba 20.30 sıralarında kaybolduğu anlaşıldı.

Genç mühendisin amcası Füruzan Acar, "Yeğenim Yiğit Acar gemi ve makine mühendisliği yapıyor. Movers isimli şirkette 4'üncü mühendis olarak görev yapmaktadır. 5 Eylül Pazartesi günü sefere katılmak üzere Mısır'a gidiyor. Biz kendisinden 7 Eylül'den bu yana haber alamıyoruz. Şirkete müracaat ettiğimizde teyit ediyor kamarasında bulamadıklarını. Geminin geri döndüğünü ve aramanın denizde devam ettiğini belirttiler. Bugüne kadar herhangi bir sonuç elde edinilmedi.

AİLESİ PERİŞAN UMUTLA HAYIRLI HABERİ BEKLİYOR!

Oğlunun fotoğrafıyla gözyaşı döken Arzu Acar da "Çocuğum bulunsun, başka bir şey istemiyorum. Çocuğumu oralarda bırakmasınlar" dedi

Dışişleri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının ülkede başlatılan arama-kurtarma çalışmalarını takip ettiği gemicinin Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde umutlu bekleyişini sürdüren hemşire annesi Arzu ve öğretmen babası Sinan Acar, kaybolan çocuklarının bulunmasını istiyor.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2022, 01:43

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205