Tahsin Suda Sevenleri Tarafından Uğurlandı

Bayram Dönüşü Elim Kaza Sonucu hayatını kaybeden Tahsin SUDA'yı toprağa verdik.

Tahsin Suda Sevenleri Tarafından Uğurlandı

TAHSİN SUDA'NIN CENAZESİ, ANKARA'DAN İSTANBUL'A UĞURLANDI
 


Geçirdiği trafik kazası sonucu Hakk'kın rahmetine kavuşan, Memur-Sen Denetleme Kurulu Başkanı, TOÇ-BİR-SEN Genel Teşkilat Sekreteri Tahsin Suda için Ankara'da cenaze namazı kılındı. Tahsin Suda'nın cenazesi, daha sonra defnedileceği İstanbul'a gönderildi.
Öğle namazını müteakip, Orman Camii’nde kılınan cenaze namazına, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu başta olmak üzere, Memur-Sen'e bağlı sendikaların Genel Başkan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen camiası, meslekdaşları ve sevenleri katıldı.

Tahsin Suda'ın İstanbuldaki cenaze Namazı  yoğun kalabalık tarafından kılınarak defnedildi.
Atışalanı Yunus Emre Camiinde kılınan cenaze Namazına Memursen genel başkanı Ahmet Gündoğdu,Ak Parti Esenler ilçe Başkanı Umut Özkan,Yenice Beldesi Belediye başkanı Halil İbrahim Gerçek  Memursen ,TOÇ.BİRSEN 
ve Çeşitli sendika temsilcileri katıldı. Yenice Beldesinden yoğun katılımın olduğu cenaze Namazına Alucra İmam Hatip Lisesinden arkadaşları ve yoğun ilgi gösterdiler.
Cenaze namazının kılınmasının ardından cenaze Atışalanı mezarlığına defnedildi.Defin esnasında İstanbulda ve çeşitli illerde görev yapan din görevlilerince Kur'anı Kerim okundu. Cenaze Duası ise eminönü Yeni camii İmam Hatibi tarfından yapıldı.

Tekrar Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz















Bayram Dönüşü Elim Kaza


 
Ramazan Bayramını Beldesi Yenice’de geçiren Tahsin SUDA Yozgat’ın Sorgun İlçesi yakınlarında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre Tahsin SUDA’nın kaza anında yanında eşi ve üç çocuğu bulunuyordu. Çocuklardan ikisi hafif yaralı.Eşi ve diğer çocuğun kazayı herhangi bir yara almadan atlattıkları bildiriliyor. Tahsin SUDA’nın naşı ise otopsi yapılmak üzere Sarayken Devlet Hastanesi’nde bulunuyor. Tahsin SUDA Orta Okulu Alucra İmam-Hatip Lisesi’inde bitirmiş, daha sonra Devlet Parasız Yatılık sınavlarına girerek Erzincan İmam-Hatip Lisesi’ne Kayıt yaptırmış ve buradan da  Üniversite hayatına atılmış Orman mühendisliği fakültesini bitirmişti.  Tahsin SUDA TOÇ BİR SEN genel teşkilatlanma sekreteriydi .Tanıyanları ve sevenleri onun hakkında iyilikten başka bir şey söylemiyorlar. Bu güzel insana Yüce Allah’dan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.
Çamoluk Haber olay yerinde
Çamoluktan  İstanbul'a gelen ekibimiz haber verilmesi üzerine Yozgat Devlet Hastahanesine giderek yaralılar hakında yetkililerden bilgi aldı.  Çamoluk Haber ekibi kaza yerinden geçtiklerini,kazayı gördüklerini ancak  yoğun güvenlik önlemleri ve kaza yapanın  kim olduğunu bilmedikleri için durmadıklarını söylediler.Usluca Dernek Başkanı Hüseyin Aydın'ının araması sonucunda kazadan haberdar olduklarını ve hemen hastahaneye giderek Doktorlardan, merhum Tahsin beyin arkadaşlarından bilgi aldıklarını ve yakınlarını bilgilendirdiklerini söylediler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205