Vali'den KÖYDES uyarısı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, KÖYDES ödeneklerinin en iyi şekilde kullanılmasını ve ihalelerin hemen yapılarak işlerin fındık mevsiminden önce bitirilmesini istedi.

Vali'den KÖYDES uyarısı

  Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, İl Özel İdaresi emrine gönderilen 2 milyon 254 bin liralık KÖYDES ödeneklerinin ilçelere göre dağılımının yapıldığı tahsisat komisyonunda yetkilileri uyararak, “Gönderilen ödeneklerin en iyi şekilde kullanılması için gereken tedbirlerin alınmasını, programlara göre ihalelerinin bir an önce yapılmasını ve işlerin de fındık mevsiminden önce bitirilmesini istiyorum” dedi.

Şahin, gönderilen ödeneğin dışında ek ödenek gönderilmesi için üst makamlara talepte bulunduğunu da kaydetti. En fazla ödeneğin Giresun merkez en az ödeneğin ise Eynesil ilçesine dağıtımının yapıldığı toplantıya Vali Şahin'in yanı sıra ilgili Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Halk Sağlığı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İl Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili ile İl Özel İdarenin diğer yetkilileri katıldı.
Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205